23 Mai 2012 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Politista cosmeticelor te invata 10 reguli pentru frumusete!

4. Mai usor cu sclipiciul! Aveti grija cu blush-ul si machiajul pentru ochi cu sclipici. In general, pentru machiajul de zi nu este recomandat sa folositi make-up sidefat, cu mult sclipici, ci unul discret, natural cu un finisaj mat sau o atingere de luciu discreta. Machiajul stralucitor este mai potrivit pentru seara si alte ocazii speciale.


5. Pensulele potrivite sunt cheia succesului! Cand poti, testeaza produse pudrate ca blush-ul sau machiajul pentru ochi, cu pensule potrivite, de buna calitate. Vei observa imediat diferenta. Evita aplicatoarele cu buretei pentru ochi si acele pensule micute care se vand de obicei la pachet cu blush-ul.

6. Protejeaza-ti ochii si buzele! Nu testa niciodata mascara sau creionul de ochi lichid in magazin, chiar daca brandul ofera aplicatoare de unica folosinta. Nu ai de unde sa stii cati oameni le-au mai folosit inaintea ta sau cat de vechi sunt acele testere sau cat de contaminate pot fi. Pentru sanatatea ochilor tai e mai bine sa testezi produsele acasa, dupa ce le cumperi. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste lip gloss-ul. Multe aplicatoare de gloss sunt facute din buretei sau pensule care pot sa ascunda germeni de la alti oameni care le-au atins. E mai bine sa pui putin gloss pe dosul palmei, astfel incat sa iti faci o idee despre nuanta si finisajul sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

7. Ruj pe buze, nu germeni! Inainte de a testa un ruj, roaga un reprezentant din magazin sa il dezinfecteze pentru tine cu un spray pe baza de alcool. Si rujurile care sunt expuse pe post de testere pot sa fie contaminate cu germeni si microbi ndedoriti. Daca nu il poti dezinfecta cu spary, atunci inlatura cateva straturi de ruj cu ajutorul unui servetel sau roaga un responsabil din magazin sa faca acest lucru cu o spatula speciala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri