23 Mai 2012 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Politista cosmeticelor te invata 10 reguli pentru frumusete!

8. Fura din secrete de infrumusetare de la responsabilii din magazin! Vezi o vanzatoare al carui make-up il admiri? Intreab-o cateva tips-uri, mai ales daca tonul pielii sale este similar cu al tau. Sunt sanse extraordinare sa reusesti sa iti cumperi ceva foarte bun pentru tine si sa fii mai increzatoare cu privire la acele culori care ti se potrivesc mai mult, fara sa fie nevoie sa testezi.

9. Daca ai indoieli, returneaza produsul! Daca nu iti place un produs pe care l-ai achizitionat, nu te teme sa il returnezi. Foarte multe magazine de cosmetice au si un program de returnare. La noi in tara, de exemplu Sephora accepta produse pe care vrei sa le returnezi, in ambalajul original, chiar daca produsul a fost folosit. Nu uita sa pastrezi si bonul de casa.

10. Alege culori naturale pentru pleoape! Conform Paulei Begoun, „machiajul albastru pentru ochi ar trebui sa fie ilegal” (Blue Eyeshadow Should be Illegal este una dintre ecle mai de succes carti ale Paulei, dar afirmatia ii apartine lui Coco Chanel). In opinia ei, ar trebui sa alegem acele culori naturale, care ne-ar ajuta sa ne accentuam expresivitatea naturala a chipului. Cu toate acestea, este adevarat ca in ultima perioada, culorile foarte intense sunt foarte actuale. Purtati-le insa doar in anumite ocazii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto front page si pag. 3: shutterstock_68767312; 03/23/2011

Foto pag. 1: shutterstock_100172807; 05/11/2012

Foto pag. 2: shutterstock_94893034; 04/26/2012


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri