18 Mai 2012 publicat în Lifestyle 95 share-uri

Alina Neagu este expert Garbo si ne introduce intr-o fascinanta lume extrasenzoriala. Despre talent, talentul la romani (Cristian Gog), despre personalitati legendare precum Houdini sau Wolf Messing, despre abilitatile lor fenomenale, despre limita subtire dintre magie, iluzionism si talent .. aflam de la Alina Neagu.

Sa ne amuzam cu un exercitiu:

Alegeti un interval de timp in care sa nu fiti deranjati. Concentrarea este elementul cheie in trezirea acestor calitati aflate in stare latenta. Alegeti un obiect si fixati-va privirea asupra lui. Incercati sa nu va ”fortati” ochiul. Doar priviti-l, golindu-va mintea de orice fel de ganduri. Daca mintea dumneavoastra are tendinta sa fuga pe alte planuri, indreptati-va calm, relaxat, din nou atentia catre obiect. Totul trebuie sa decurga lin, fara tensiuni, fara sa va fortati in vreun fel. Pare simplu dar, majoritatea oamenilor, nu se pot concentra nici macar un minut asupra obiectului, fara sa le fie perturbata atentia. Exercitiul da roade atunci cand reusiti sa va focusati mintea asupra obiectului(fara alte ganduri) pret de minimum cinci minute sau mai mult.

Dupa ce v-ati insusit foarte bine aceasta tehnica de concentrare, urmeaza exercitiul propriu-zis. Alegeti un creion cu suprafetele rotunde, line, care se poate rostogoli usor in plan orizontal. Asezati creionul pe o suprafata neteda, perfect plana si alegeti-va o pozitie cat mai comoda. Asigurati-va ca este complet nemiscat. Apoi, priviti obiectul. Incercati sa-i simtiti energia. Unii oameni se concentreaza mai usor avand ochii deschisi, iar altii lucreaza mai bine cu ”ochii mintii”.

Daca ati reusit sa stabiliti un contact energetic intre dumneavoastra si obiect(daca simtiti energia obiectului), inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Explorati din plin aceasta energie. Simtiti cald sau rece? Usor sau greu? Familiarizati-va cat puteti de mult cu aceste noi perceptii. Apoi, conturati mental, imaginea obiectului intr-o noua pozitie. Daca nu reusiti ”din prima” sa miscati creionul, nu fiti descurajati. Sunt foarte, foarte putini cei care reusesc acest lucru. Nu abandonati prea usor aceasta tehnica, veti fi surprinsi de beneficiile ei, in sens mai larg.

de Alina Neagu, autoarea revistei Normal despre Paranormal

Expert Garbo

Foto homepage, pag. 3 si pag. 4: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri