27 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Limbajul este miracolul fascinant al existentei umane si asa incepe si Biblia. De mii de ani, oamenii au adaugat cuvintelor nu doar o functie practica, aceea de a inlesni relatiile sociale, dar si una spirituala.

Miracolul apei: Rugaciunea si sentimentele pozitive modifica moleculele de apa

Dr. Emoto spune ca apa este sacra, ca ea are mare legatura cu divinul, apa fiind mediul unde a aparut viata pe Planeta noastra. Dr. Emoto ne-a oferit o evidenta stiintifica, aratand, prin intermediul fotografierii la rezolutie foarte mare a cristalelor de apa inghetata ca, rugaciunea, bine-cuvantarea si sentimentele puternice au capacitatea de a modifica fizic, structura moleculelor de apa, scrie Adevar Divin in descrierea pe care o face cartii. De vreme ce corpul nostru este alcatuit in mare parte din apa, implicatiile descoperirii sale fascinante sunt acelea ca gandurile si emotiile noastre au un efect direct asupra sanatatii noastre si asupra intregii Planete.

In "Miracolul apei”, Dr. Emoto demonstreaza rolul unic al apei in transmiterea vibratiei naturale a acestor cuvinte si cum aceste cunostinte ne pot ajuta sa facem schimbari importante in viata noastra si a celor din jur.

"Va incurajez sa revedeti cat mai frecvent fotografiile cristalelor. Imaginati-va cuvintele frumoase si reamintiti-va frumoasele cristale create de aceste cuvinte. E suficient. Doar iubire si recunostinta. Si daca nu veti uita niciodata aceste lucruri in viata de fiecare zi, viata dumneavoastra va fi plina de fericire si bucurie, spune Masaru Emoto in cartea sa". (pg. 143)

Cartea lui Masaru Emoto - Miracolul Apei este disponibila si pe Scribd, deci puteti urma fara ezitare sfatul cercetatorului!

** despre Masaru Emoto

Masaru Emoto s-a nascut in anul 1943 in Japonia, a devenit om de stiinta, doctor in medicina alternativa si activist pentru Pace. Dr. Emoto este acum unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori din lume, datorita experimentului prin care a studiat forma moleculelor de apa sub impactul cuvintelor, al muzicii si al imaginilor.

Garbo iti mai recomanda si alte articole unde gasesti informatii despre Masaru Emoto si puterea cuvintelor:

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Rugaciunea, calea spirituala catre subconstient si energiile superioare

Puterea gandului

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto front si main: Shawn McCready


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri