13 Mai 2008 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Mai mult decat o forma de salut sau o forma de interactiune sociala, imbratisarile sunt manifestari de dragoste si afectiune, expresie a caldurii sufletesti sau a unei relatii curate de prietenie.
Va este teama sa va abandonati sufletul si trupul intr-o imbratisare completa? Daca va aflati la inceputul unei relatii, aveti o relatie cu un statut inca incert sau nu stiti daca este timpul sa va expuneti sentimentele prin imbratisari, atunci probabil ca optati pentru imbratisarea de tip semiluna in care persoanele se afla una in fata alteia, dar suprapunerea corpurilor este doar partiala. De asemenea, in functie de gradul de confort al persoanei sau al persoanelor care se implica in imbratisarea dreapta (un alt tip de imbratisare), trupurile se afla in pozitie dreapta, intr-un contact total cu al partenerului, fie abia se ating.

Ati observat ca persoanele care ezita sa imbratiseze sau sa fie imbratisate isi expun trairile prin imbratisarea concava? Acest tip de imbratisare este una rece, de tip neutru, lipsita de caldura si spontaneitate. In timpul imbratisarii, picioarele raman departate, posibilitatea de atingere cu trupul celeilalte persoane fiind astfel mult micsorata. In aceasta imbratisare, pozitia pelvisului reprezinta un indice de nepretuit al graudului de confort pe care il resimte o persoana. In general, persoanele care nu se simt confortabil in aceasta imbratisare au tendinta de a-si retrage pelvisul. Prin intermediul imbratisarii convexe pot fi semnalati indici de atractie si seductie care uneori scapa privitorilor, dar care sunt remarcati de persoanele participante la acest gest. In imbratisarea convexa, daca persoana care imbratiseaza doreste sa-si exprime atractia fata de cealalta persoana, isi va apropia talpile si-si va impinge pelvisul spre ea.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri