Nicicand pana in acest moment, inteligenta inimii nu a fost mai pretuita ca astazi. Aceasta se datoreaza Institutului de cercetare HearthMath care a facut unele dintre cele mai uimitoare descoperiri ale secolului, desoebit de importante pentru intelegerea modului cum functionam ca organisme vii dotate cu capacitatea de a simti si de a gandi...

Cum sa eliminam stresul din viata?

DUREREA...

Transmitem cateva idei importante din acest document, sfaturi elaborate de acest cercetator care ne vor ajuta sa reducem nivelul de stres din vietile noastre.

Cand o criza semnificativa se intampla, nivelul nostru de toleranta scade drastic si ne simtim coplesiti ceea ce ne limiteaza capacitatea de a coopera. In aceasta prima faza, este bine sa incercam sa ne constientizam durerea si sa eliminam emotiile provocate de soc, suparare, furie, deznadejde, dezamagire sau pur si simplu sa stam singuri, in liniste, cu durerea noastra.

VINDECAREA...

Dupa ce trecem de aceasta faza, indiferent de timpul de care avem nevoie, urmeaza necesitatea de a gasi o cale de vindecare, urmeaza momentul cand trebuie sa ne auto-constientizam, avand grija de noi. Este momentul cand putem sa parcurgem cativa pasi care ne vor ajuta sa depasim aceasta situatie grea. Sunt pasi care ne pot ajuta sa ne regasim forta interioara si increderea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

E adevarat, nu putem sa facem ca tot ce ne face rau sa dispara intr-o clipa, nu putem sa clipim iar fricile si anxietatile noastre sa le anulam pur si simplu… E adevarat, “lucrurile sunt asa cum sunt”, dar noi putem sa reducem stresul si intensitatea trairilor pe care le avem intr-un anumit moment, astfel incat aceste trairi sa nu ne afecteze sanatatea. Stim ca stresul provoaca cele mai multe boli de inima, dar si alte disfunctii ale organismului.

Atunci cand trecem prin perioade de suparare intensa, ne este foarte greu sa intelegem ceea ce am putea face ca sa ne ajutam, dar aceste sfaturi oferite de catre Institutul Inimii ne pot oferi solutia pentru a ne mentine mintea lucida si speranta ca putem gasi rezolvarea problemelor noastre:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri