3 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Pacea interioara este cel mai pretios lucru pe care il putem atinge, insa, in acelasi timp, este foarte greu de explorat. Picatura de Zen de astazi te invata cum sa fii fericit cultivandu-ti pacea interioara.

3. Accepta-te pe tine asa cum esti si accepta-i pe cei din viata ta asa cum sunt.

Sa acceptam situatiile in care suntem pusi sau starea in care ne aflam nu inseamna sa renuntam. Inseamna doar ca suntem constienti de propriul caracter, propriile abilitati si situatia noastra intr-un anumit moment. Deoarece prin pacea interioara dobandim o viziune mai clara asupra vietii, vom putea actiona in consecinta, fara a schimba felul nostru de a fi.

La fel, pacea noastra interioara nu depinde doar de propriile emotii si sentimente, ci si de starea de bine pe care o au persoanele din jurul nostru. Daca suntem indiferenti fata de ceea ce simt ceilalti, este imposibil sa experimentam pacea interioara. Primim inapoi ceea ce oferim, iar daca suntem buni, semenii ne vor trata cu bunatate.

Acceptarea noastra si a celor din jur (a infatisarii, credintelor, personalitatii si comportamentului) ne aduce pacea interioara si linistea sufleteasca de care avem nevoie.

4. Iarta, elibereaza-te de gandurile negative.

Putem dobandi pacea interioara doar atunci cand experimentam cu adevarat iertarea. Iertarea inseamna sa lasam trecutul deoparte si, in concluzie, sa ne corectam perceptia gresita asupra celor din viata noastra.

Acceptand lucrurile asa cum sunt ne este mai usor sa iertam si sa cream noi inceputuri in interactiunile cu persoanele din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri