Rasfoind recent un ziar de renume, atentia mi-a fost atrasa de un titlu aruncat malitios pe prima pagina si anume: femeile si barbatii homosexuali conduc mai “prost” decat barbatii cu orientare sexuala normala.
Da, exista femei care conduc la fel de bine sau chiar mai bine decat barbatii. Sunt mai precaute la volan, nu incerca sa-si impresioneze partenerii de drum prin nemaintalnite manevre automobilistice, nu au crize de teribilism, sunt mai responsabile si mai atente, mai putin agresive decat barbatii, respecta regulile de circulatie, nu sunt amatoare de senzatii tari, nu se gandesc de doua ori inainte de a-si pune centura de siguranta si nu urca la volan sub influenta alcoolului. Zecile de soferite intalnite si statisticele unui studiu efectuat la sfarsitul anului trecut imi confirma acest lucru. Cercetatorii germanii de la Universitatea din Greifswald au ajuns la concluzia ca numarul accidentelor rutiere provocate de barbati este de trei ori mai mare decat al celor provocate de femeile la volan, insa vina femeilor pentru accidentele rutiere este mai mare pentru categoria de varsta 18-25 de ani. Se pare ca femeile sunt mai putin predispuse decat barbatii accidentelor “grele”, pentru ca majoritatea accidentelor produse de femei au loc in conditiile unui trafic intens, unde sansele unui accident grav sunt mai reduse.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri