30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Indiferent ca avem ochii albastri, verzi sau caprui, nuanta pe care o posedam spune mai multe decat credem despre propria personalitate...

Ochii caprui deschis

Acestia sunt un amestec intre ochii caprui/negri si cei verzi. Persoanele ce au ochii de aceasta culoare se adapteaza foarte usor in medii diferite, fiind firi spontane, iubitoare si sociabile. Mai mult, ele pot imprumuta trasaturi de personalitate atat de la ochii verzi, cat si de la cei caprui, in functie de nuanta predominanta. La fel, in functie de starea de spirit, ochii caprui isi pot schimba naunta spre deschis (bucurie) sau inchis (tristete sau nervozitate).

Imprevizibilul este cuvantul care defineste indivizii ce au ochii caprui deschis.

Ochii caprui/negri

Oamenii ce au ochii caprui inchis sau negri sunt considerati responsabili si demni de incredere. Dau sfaturi foarte bune si, de asemenea, stiu sa duca orice conversatie in directia dorita. Fiind atat de priceputi la cuvinte, sunt apreciati de toate persoanele din jur si, mai ales, de partenerii lor.

Persoanele cu ochi caprui sau negri au un caracter pragmatic, sensibil, dar si extrem de precaut.

Ochii gri

Ca si personalitate, oamenii cu ochii gri sunt foarte increzatori in propriile puteri. In relatii sunt pasionali, iar la locul de munca au o fire plina de imaginatie, creativa. Iau capitolul emotional in serios, fiind extrem de romantici.

Orice culoare ar avea ochii, te vei confrunta cu anumite stereotipuri legate de nuanta lor. Aminteste-ti totusi ca te-ai nascut cu ea pentru un anumit motiv. Culoarea pe care o au ochii tai este unica si se potriveste perfect cu personalitatea ta! Nu incerca niciodata sa te schimba!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri