Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!

30 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui

Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Insusi cuvantul de origine ebraica Kabbalah inseamna primire, receptare, el facand referire la cunoasterea inalta care ni se revela prin experientele sinelui, prin constiinta si prin experienta senzoriala a trupului.

Cabala este echivalenta cunoasterii, intelepciunii profunde, trezirii punctului din inima. Prin Cabala, poti ajunge la o perceptie justa si superioara a creatiei.

Mai putin riguroasa decat numerologia caldeeana sau cea pitagoreica care au in vedere mai multe aspecte, numerologia cabalistica se axeaza doar pe analizarea numelui. Cu toate acestea, sistemul numerologic cabalistic este unul complex. Secretul Cabalei este acela de a-i cunoaste numerele, de a le intelege, de a face cunostinta cu atuurile si caracteristicele acestora. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Patrunderea in tainele Cabalei te poate ajuta sa evoluezi si sa te dezvolti interior, exterior, in toate aspectele vietii. Te invitam astazi sa deschidem usor poarta numerologiei cabalistice pentru a afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui.

Cum se calculeaza Numarul Cabalei?

Numerologia Cabala se bazeaza pe analizarea numelui si are in vedere numele complet (numele si prenumele). Fiecarei litere din numele intreg (numele de familie si toate prenumele) ii corespunde o anumita cifra. Pentru a afla care este Numarul Cabala care te caracterizeaza, trebuie sa aduni cifrele asociate fiecarei litere ce intra in alcatuirea numelui. Vei regasi valorile literelor in tabelul de mai jos:

A, J, S -      1
B, K, T -     2
C, L, U –    3
D, M, V –    4
E, N,W –    5
F, O, X  –    6
G, P, Y –     7
H, Q, Z   –  8
I, R    –       9
 

De obicei, rezultatul este format din 2 cifre, iar in cazuri mai rare din 3. Se imparte acest rezultat format in doua cifre la 9. In mod obisnuit, se va obtine un numar cu virgula. Prima cifra de dupa virgule se aduna la randul sau cu 1. Acest rezultat final este Numarul tau Cabala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri