Multi ani dupa ce vei fi citit acest articol, cand vei merge in baston, ridurile iti vor defini zambetul si iti vei evalua viata, sper sa iti poti repeta in minte, onest, aceste 10 legi cheie si sa spui ca esti o persoana fericita...

Daca facem un lucru bun pentru cineva putem sa schimbam lumea. Poate nu intreaga lume, insa cu siguranta lumea acelei persoane.

A cincea lege cheie: Stiu ce este dragostea adevarata.

Gasirea companionului de viata perfect nu inseamna sa incercam sa ne transformam in imaginea pe care o doreste acesta. Inseamna sa fim complet naturali si sa intalnim o persoana care sa aprecieze total acest lucru. Relatiile trebuie alese cu intelepciune. Este mai bine sa fim singuri decat intr-o companie neplacuta. Nu este nevoie nici sa ne grabim. Daca ceva este menit sa se intample, se va intampla, insa la timpul potrivit, cu persoana potrivita si din motivele potrivite.

Inima are propriile ei modalitati de a gasi dragostea. Totul se intampla cu un motiv. Nu exista coincidente. Dragostea este frumoasa si imprevizibila. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa devii o persoana remarcabila. Universul va sti cand esti pregatit pentru dragoste, iar la momentul potrivit, neasteptat, aceasta va aparea in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

A sasea lege cheie: Sunt fericita si recunoscatoare.

Avem nevoie de foarte putine pentru a gasi fericirea deoarece aceasta se afla in noi, in felul nostru de a gandi. “Lentilele” prin care alegem sa vedem lumea, viata si propria persoana determina starea noastra de spirit. Trebuie sa alegem sa descoperim fericirea.

A saptea lege cheie: Sunt mandra de mine.

Tu esti cel mai bun prieten al tau, insa si cel mai mare critic. Indiferent de opiniile celor din jur, este vital ca tu sa te simti bine cu tine.

Sa fii mandra de propria persoana inseamna sa ai respect de sine. Oamenii mandrii de ei au pasiuni, se simt multumiti de ceea ce au realizat in viata si sunt exemple pentru cei din jur. Totusi, sa fii mandru de propria persoana nu inseamna sa te lauzi, ci sa stii in adancul sufletului tau ce meriti cu adevarat, ca esti iubit si acceptat. Scoate-ti in evidenta calitatile pozitive si incearca sa iti corectezi calitatile negative. Numai astfel vei evolua frumos in viata.

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri