Multi ani dupa ce vei fi citit acest articol, cand vei merge in baston, ridurile iti vor defini zambetul si iti vei evalua viata, sper sa iti poti repeta in minte, onest, aceste 10 legi cheie si sa spui ca esti o persoana fericita...

A opta lege cheie: Am devenit cea mai buna versiune a mea.

Este o idee buna sa fii tu insati pentru ca daca incerci sa fii altcineva, cu siguranta nu vei ajunge departe. Puterea, succesul si multumirea vin atunci cand te simi bine in propria piele.

Judy Garland spunea ca trebuie intotdeauna sa fim cea mai buna versiune a propriei persoane decat o versiune de mana a doua a altcuiva.

Tine minte intotdeauna ca in viata esti in competitie cu o singura persoana – tu, incercand sa devii din ce in ce mai buna.

A noua lege cheie: I-am iertat pe cei care m-au ranit.

La un anumit moment in viata, cu totii am fost raniti de o persoana – ni s-a vorbit urat, ni s-a inselat increderea, ne-a fost franta inima. Iar in timp ce durerea este normala, cateodata ramane prea mult in sufletele noastre deoarece ne este greu sa uitam si sa iertam.

Acest lucru cauzeaza probleme. Nu numai ca ne face nefericiti, insa poate sa ne ruineze relatiile, sa ne distraga de la munca, familie sau alte lucruri importante din viata noastra ori sa ne impiedice sa ne bucuram de intamplari si oameni noi. Ramanem blocati intr-un cerc de mahnire si furie si ratam frumusetea din viata noastra. A ierta inseamna a ne elibera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

A zecea lege cheie: Nu am regrete.

Asculta-ti inima. Fii sincer cu propria persoana. Fa ceea ce este nevoie pentru a-ti urmari visul. Fii bun cu cei din jur. Ajuta atunci cand poti. Iubeste-i pe cei care merita sa fie iubiti si pretuieste legaturile cu cei dragi. Apreciaza toate lucrurile care ti se intampla. Zambeste. Invata din greselile pe care le faci in viata. Iarta. Si nu mai incerca sa schimbi ce nu poate fi schimbat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri