Daca obisnuiesti sa iti faci manichiura acasa sau pur si simplu nu ai avut timp sa iti faci programare la un salon special, iti oferim cateva trucuri de efect astfel incat unghiile tale sa arate mereu perfect.

Daca obisnuiesti sa iti faci manichiura acasa sau pur si simplu nu ai avut timp sa iti faci programare la un salon special, iti oferim cateva trucuri de efect astfel incat unghiile tale sa arate mereu perfect.

- Foloseste intotdeauna dizolvant fara acetona si si incearca sa nu atingi cuticulele, pentru a evita uscarea si craparea lor. Dizolvantul este un produs chimic foarte puternic, asa ca mainile trebuie spalate si hidratate dupa curatarea unghiilor.
- Pileste unghiile intr-o singura directie.
- Perfect ar fi daca varfurile unghiei ar avea forma de la baza unghiei. Unghiile patrate nu sunt potrivite decat daca unghiile tale sunt inguste.
- Pentru a preveni ruperea unghiilor, acestea nu trebuie sa fie foarte lungi, sa aiba forma patrata si colturi usor rotunjite.
- Nu taia cuticulele! Afla aici cum poti sa le ingrijesti.
- Intodeauna trebuie sa aplici lacul de unghii din numai trei miscari. Prima data aplici pe centrul unghiei si apoi pe fiecare parte.
- Inainte de a aplica al doilea strat de oja, asteapta sa se usuce primul
- Pentru a vedea daca lacul s-a usact atingi cu limba o unghie. Daca nu simti gust de lac de unghii s-au uscat
- Pentru o manichiura mai rezistenta, aplica mai intai un strat de baza, apoi doua straturi de lac de unghii si in final un lac de unghii incolor. Stratul de baza are si rolul de a preveni ingalbenirea unghiilor datorata pigmentilor din lacul de unghii. Lacul de unghii transparent are si rolul de a conferi mai multa stralucire.
- Daca manichiura nu a iesit perfect si te-ai mazgalit putin, atunci totul poate fi remediat cu ajutorul unui betisor sau unei scobitoare la capatul caruia ai rasucit vata. Inmoaie-l in dizvolvant si apoi corecteaza micile greseli.
- Saptamanal, elimina celulele moarte de pe pielea mainilor folosind un gel de dus sau un sapun cu granule exfoliante.
- Atunci cand te dai cu crema pe maini, aplica si pe fiecare unghie.
- Pastreaza lacul de ungii la frigider pentru a rezista mai mult timp.
- Daca lacul incepe sa se usuce, subtiaza-l cu lac transparent. Acetona nu este decat o solutie de moment, incat ea se usuca rapid si lacul va deveni vascos din nou.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri