Ce poate fi mai placut pentru o femeie si mai ispititor pentru un barbat decat o aroma suava si un parfum de calitate?

Daca esti o femeie delicata careia ii place luxul si apreciaza calitatea, inseamna ca Apa de parfum BIO Acorelle Orchidee Blanche ti se potriveste perfect! Fascinanta si misterioasa orhidee este insasi imaginea feminitatii si a frumusetii. Puterea senzualitatii ei este eliberata prin dulceata acestui parfum floral, cu notele de varf de cardamom si frunze de pere, cu nota de mijloc formata din iris si baza din patchouli, vanilie si zmeura. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.

Esti o femeie care stie sa isi puna in valoare senzualitatea, esti vesela si optimista? Apa de parfum BIO Acorelle R de Rose este parfumul tau! Un parfum cu o aroma senzuala de trandafiri cu note usor pudrate de frezie si zmeura. Nu contine parabeni, fixativi chimici sau coloranti.

Femeia puternica si indrazneata are o pasiune pentru Apa de parfum BIO Acorelle Terre de Cedre. Un parfum cu o aroma naturala si proaspata lemnoasa care te transpune in mediul natural din padurile virgine. In aromaterapie, acest parfum induce o stare de bine si reda energia revigorand simturile.

Mie personal imi plac toate, dar pot spune ca sunt subiectiva

.

Am totusi un parfum care imi place mai mult si mai mult si care spune totul despre mine.
Apa de parfum BIO Acorelle R de Rose este preferata mea… o ador

Tu ce parfum BIO preferi?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri