Ce poate fi mai placut pentru o femeie si mai ispititor pentru un barbat decat o aroma suava si un parfum de calitate?

Toate femeile adora parfumurile! Si barbatii la fel …

Ce poate fi mai placut pentru o femeie si mai ispititor pentru un barbat, decat o aroma suava si un parfum de calitate?

Fii si tu de 4 ori femeie: sanatoasa, frumoasa, admirata si apreciata cu un parfum BIO!

Misterul si magia parfumului BIO te poate invalui. Primele parfumuri BIO au fost aduse de Life Care in Romania din tara parfumurilor, Franta. Cu siguranta vrei si tu un parfum BIO! Ce trebuie sa faci? Intra pe www.life-care.com/acorelle/ si fa cunostinta cu parfumurile BIO!

Indiferent care este parfumul tau preferat, trebuie sa stii ca ai toate sansele sa il gasesti pe www.life-care.com!

Convinge-te de calitatea parfumurilor Acorelle! Acceseaza www.life-care.com si gaseste parfumul potrivit pentru tine!

Mi-e greu sa iti propun doar unul sau mai putine parfumuri incitante de primavara, avand in vedere factorul subiectiv, asa ca mai bine te las pe tine sa alegi parfumul care ti se potriveste cel mai bine.

Esti o persoana plina de energie? Apa de parfum BIO Jardin Des Thes este exact pe gustul tau! Imbogatita cu aroma stimulatoare de lamaie, lavanda si menta, completate cu aroma florala de iris si o baza dintr-o aroma splendida de patchouli, te energizeaza la maxim. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.

Parfumurile cu aroma fresh sunt recunoscute pentru aroma naturala pe care o degaja. Daca iti place sa faci drumetii in natura, atunci Apa de parfum BIO Acorelle Verveine Agrume este foarte potrivita pentru tine. Bucuria de a trai este reflectata intr-un parfum cu note de varf fructate de lamaie si mandarina, combinate pentru a se armoniza cu notele de mijloc proaspete de iarba proaspat taiata, iasomie si cedru. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.

Femeia sensibila dezvolta o simpatie pentru Apa de parfum BIO Acorelle Bambou Lotus
Puritatea florilor de lotus combinata cu prospetimea bambusului confera un parfum revigorant cu note de stralucire. In aromaterapie, acest parfum placut, care binedispune, este ideal pentru cei care au nevoie de calm si relaxare. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri