Dr Cristina Nisipașu: „Laserul Emerald reprezintă soluția facilă, complet nedureroasă și fără efecte adverse, pentru a scapa de grăsimea localizată”

Grăsimea localizată reprezintă o problema estetică pentru multe persoane, iar acestea își doresc o opțiune pentru eliminarea acestor depozite într-un timp scurt, fără a ține diete drastice și fără a realiza tratamente invazive, cu durere asociată.

Evoluția tehnologică din ultimii ani a adus pe piață un sistem invator, care reprezintă soluția pentru minimizarea depozitelor de grăsime, despre care Dr Cristina Nisipașu, medic dermatolog și co-fondator al Clinicii Nuwe, ne vorbește în cadrul unui interviu dedicat celor care vor să-și recapete silueta într-o perioada scurtă de timp și fără a apela la bisturiu.

Garbo: Care este tehnologia propusă de Clinica Nuwe pentru remodelarea corporală la 360 de grade, dedicată chiar și celor cu IMC+30?

Dr Cristina Nisipașu: Se doresc rezultate rapide și sigure! Noi pariem mereu pe cele mai avansate tehnologii, care oferă rezultate în timp scurt, fără disconfort și fără riscuri. Soluția facilă, complet nedureroasă și lipsită de efecte adverse, pe care o recomandăm pentru a scapă de grăsimea localizată și a îmbunătăți, în același timp, aspectul pielii pe zona respectivă este Laserul Emerald! Această tehnologie este singura recomandată și pacienților cu IMC+30. În plus, laserul diodă crește concentrația de colagen la nivelul dermului, îmbunătățind și aspectul celulitei, iar grăsimea eliberată din celule este metabolizată pentru a oferi un plus de energie organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo: De ce este Emerald Laser diferit?

Dr Cristina Nisipașu: Emerald Laser este o tehnologie inovatoare, singura de acest fel aprobată FDA! Acest laser se bazează pe lumina laser cu lungimea de undă 532nm, pentru a crea pori la nivelul celulelor adipoase, pori prin care, acestea își golesc conținutul în sistemul limfatic, de unde sunt metabolizate. Această tehnologie nu distruge celulele adipoase, ceea ce ar stimula organismul să producă altele, în alte zone, și nici nu crește nivelul grăsimilor din sânge, ceea ce ar putea duce la supraîncărcarea ficatului.

Garbo: Ce fel de pacient poate beneficia de tratamentele cu Emerald Laser? Există și persoanelor cărora le este contraindicat tratamentul cu laserul verde?

Dr Cristina Nisipașu: Laserul Emerald este recomandat pacienților care au grăsime acumulată în exces pe o anumită zona și nu o pot elimina, în ciuda dietelor și a efortului fizic, dar care au o stare generală bună de sănătate și un indice de masă corporală de maxim 40. Tratamentul nu este recomandat femeilor gravide, persoanelor care suferă de epilepsie fotosensibilă, cancer activ sau în remisiune (de mai puțin de un an) și persoanelor cu pacemaker.

Garbo: În afară de reducerea grăsimilor țesutului adipos există și alte beneficii ale acestei tehnologii?

Dr Cristina Nisipașu: Da, există! Grăsimea, sub formă de trigliceride și acizi grași, odată ajunsă în circulația limfatica, este transportată la mușchi, unde se transformă în energie. Astfel, obținem un boost de energie, dar și o creștere a imunității! În plus, lumina verde a laserului stimulează sinteză de colagen, ameliorând și aspectul pielii din zona tratată.

Garbo: Cât durează tratamentul cu acest laser și ce zone putem trata în cursul unei ședințe?

Dr Cristina Nisipașu: O ședința de tratament durează 30 de minute, timp în care zona este acoperită la 360 de grade! Putem trata absolut orice zona cu exces de grăsime: gușă, brațe, zona de sub sutien, abdomen, șolduri, coapse, genunchi, glezne. Suprafață maximă acoperită depinde de inalțimea pacientei; de exemplu, la o persoană de înălțime medie, o zona poate cuprinde abdomenul și șoldurile sau ambele coapse, de la sold la genunchi.

Garbo: Cât de repede se pot vedea rezultatele acestei proceduri?

Dr Cristina Nisipașu: Rezultatele sunt vizibile după 2, 3 săptămâni de la începutul tratamentului și se îmbunătățesc în următoarele 2 luni – un alt avantaj față de restul tratamentelor de acest gen, la care rezultatele se văd după 6-8 săptămâni. Pentru a obține rezultate, este important că pacientul să bea multă apă, să stimuleze circulația limfatica zilnic, prin masaj sau prin mișcare, și să mănânce sănătos.

Garbo: Există efecte secundare în urmă realizării tratamentului cu Emerald Laser?

Dr Cristina Nisipașu: Laserul Emerald nu are efecte secundare. Singură posibilă problema este afectarea oculară, produsă de lumina laser, tocmai din acest motiv este esențial să se poarte ochelarii speciali Emerald, pe parcursul tratamentului.

Garbo: Câte sesiuni sunt recomandate?

Se recomandă minim 6 sesiuni. Numărul total recomandat este determinat de valoarea indicelui de masă corporală a pacientului și de existența anumitor condiții medicale, dintre care amintesc menopauza, tratamentele psihiatrice sau un istoric de intervenții chirurgicale ce ar putea afecta circulația limfatica, pe zona tratată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri