Lungimea si forma tunsorii trebuie sa alinieze trasaturile fetei iar astfel poti sa optezi pentru un par drept, simplu si matasos cu accente de culoare si taieturi usor asimetrice. Un plus de noutate vine din partea stilistilor care iti propun reinvierea stilului hippie aranjat intr-un mod natural, putin ravasit chiar cu bucle si onduleuri lejere, carare pe mijloc si volum.

Imagine 1: Hairstylisti: Charles si Karen Doods, Foto: Rick Dodds
Imagine 2: Hairstylist: Costa Phouli; Foto: Alessandro Cecchini (Alex Cecchini)
Imagine 3: Hairstylist: Marian Cotoi, Foto: Oana Manea

Cat despre revelatia sezonului, si anume parul scurt, se anunta vesti imbucuratoare si zile colorate. Multitudinea ideilor in aceasta privinta este materializata prin extravagant si avangardist. Nimic nu este prea mult in privinta culorii si formei parului scurt. Incepand de la bob clasic pana la pixie crop sau celebrul look al Rihannei ras intr-o parte, iti poti permite orice. Parul scurt se pare ca este o optiune din ce in ce mai cautata de catre femei. Acesta scoate la suprafata o atitudine invingatoare si un spirit mereu vesel si tanar al femeilor care il prefera mai ales in nuante vii. Varfurile taiate asimetric si orientate in interior sau exterior ofera fluiditate aspectului si defineste formele fetei.

Imagini 1 si 3: Hairstylist: Costa Phouli; Foto: Alessandro Cecchini (Alex Cecchini)
Imagine 2: Hairstylisti: Philip Bell, Ishoka, Aberdeen; fotograf: Darren Feist

In 2010 tunsorile sunt cat mai apropiate de stilul trendy si casual iar variatiile pe aceasta tema sunt binevenite si incurajate. Iesi din anonimat si exprima-ti personalitatea in culori, forme, nunate sau texturi. Parul tau este cartea de vizita care te recomanda exact asa cum esti. Alege-ti tunsoarea si defineste-ti stilul. Restul e istorie!

Emma Dobre

Sursa: Envy.ro. Citeste si alte articole pe envy.ro:

Pictorialele femeii seducatoare, pictorialele Envy me

Detoxifierea organismului – regula de baza a sanatatii

Chic & casual - cand tu esti vedeta stilurilor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri