12:02, 1 Februarie 2010 publicat în Frumusete

Lungimea si forma tunsorii trebuie sa alinieze trasaturile fetei iar astfel poti sa optezi pentru un par drept, simplu si matasos cu accente de culoare si taieturi usor asimetrice. Un plus de noutate vine din partea stilistilor care iti propun reinvierea stilului hippie aranjat intr-un mod natural, putin ravasit chiar cu bucle si onduleuri lejere, carare pe mijloc si volum.

In anul care abia a inceput accentul se pune pe indrazneala si curajul de a fi diferita. Paseste plina de incredere intr-o noua era, cea a optimismului exprimat prin forma parului si a noului influentat de textura si nuantele alese.

Treci peste momentele monotone in care parul tau nu exprima nimic iar tu te simti precum Cenusareasa care are nevoie de o bagheta fermecata pentru a straluci. Povestea o scrii tu, iar noi te ajutam sa iei cele mai bune decizii si sa alegi dintre tunsorile propuse pentru acest sezon una care ti se potriveste si te caracterizeaza.

Imagine: Hairstylist: Terri Kay, fotograf: Andrew O’Toole

Parul lung a fost, este si va ramane in voga si in acest sezon. Abordarea este insa putin diferita. Catwalk-urile ne prezinta forme naturale in culori calde si placute. Lungimea parului ofera posibilitatea jocului cu formele, pentru ca este potrivit pentru majoritatea ocaziile oferind un stil glamour si sofisticat sau dimpotriva inocent si simplu. Lungimea si forma tunsorii trebuie sa alinieze trasaturile fetei iar astfel poti sa optezi pentru un par drept, simplu si matasos cu accente de culoare si taieturi usor asimetrice. Un plus de noutate vine din partea stilistilor care iti propun reinvierea stilului hippie aranjat intr-un mod natural, putin ravasit chiar cu bucle si onduleuri lejere, carare pe mijloc si volum.

Culorile cu care iti poti insenina zilele innorate pornesc de la saten si auriu pana la cele mai indraznete si scanteietoare nuante de rosu.

Imagine 1 si 3: Hairstylist: Terri Kay, fotograf: Andrew O’Toole
Imagine 2: Hairstylisti: Philip Bell, Ishoka, Aberdeen; fotograf: Darren Feist

Parul mediu prezinta avantajul unei manevrari usoare, insa dezavantajul unei aspect destul de fad. Astfel, in 2010 extremele au intaietate in atentia tuturor. Schimbarea de stil poate consta intr-un breton inegal, accente aprinse si indraznete sau suvite de culori cu o nuanta mai deschisa decat cea a parului tau. Sfatul specialistilor este de a incerca un ponytail reinventat, in care se pastreaza ideea de baza, si anume parul prins in coada, insa se pune accent pe detalii mai dramatice in sublinierea nonconformismului.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri