Ne apropiem rapid de finalul anului 2021 și orice femeie își dorește să știe care vor fi tendințele anului următor în materie de manichiură.

Dacă oja semipermanenta este produsul tău preferat, atunci cu siguranță și tu vrei să afli ce culori și stiluri poți adopta în 2022. Iată care sunt noile trenduri!

1. Culorile pământii

În timpul sezonului rece și chiar pe parcursul primăverii, poți adopta o manichiură semipermanentă în nuanțe pământii de verde, maro și gri. Acestea le oferă o notă elegantă unghiilor lungi și se potrivesc cu ținutele specifice anotimpurilor răcoroase.

2. Lila - culoarea anului 2022

Pantone Color Institute a anunțat culoarea anului viitor. Ea este numită Lila Very Peri și este o combinație intre violet și albastru. Aceasta culoare va fi regăsită peste tot în anul care urmează și o poți alege și pentru manichiură. O ojă semipermanentă în această nuanță le va oferi unghiilor tale un aspect rafinat, demn de admirat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

3. Designul minimalist

Dacă ești adepta manichiurii simple, vei fi fericită să afli că și anul viitor va fi în trend stilul minimalist. El este ușor de realizat și completează discret orice look, oferindu-ți un aer chic, pe care toată lumea îl va remarca.

4. Manichiura ombre

În cazul în care ești expertă în arta manichiurii cu ojă semipermanentă, în 2022 poți încerca să realizezi stilul ombre chiar pe unghiile tale. Combinația dintre nude și maro închis sau alb și negru va arăta fabulos pe unghiile lungi și cu siguranță vei stârni aprecierea oamenilor din jur cu acest tip de manichiură.

5. French metalic

Ți-e dor de manichiura french? Atunci poți încerca o nouă abordare, în care să aplici pe vârfurile unghiilor o nuanță metalizată. De exemplu, o oja semipermanentă într-o nuanță intensă și strălucitoare de auriu este ideală pentru realizarea acestei manichiuri.

Cum să crești rezistenta ojei semipermanente?

Acum că ai aflat tendințele anului 2022, îți vom dezvălui și secretele manichiurii perfecte. Dacă iți dorești ca manichiura ta să se mențină într-o stare impecabilă mai mult timp, ține cont de următoarele sfaturi:

  • Folosește pila potrivită. Utilizarea unei pile nepotrivite poate duce la slăbirea și deteriorarea unghiilor. De aceea, este important să faci distincția dintre pila pentru unghiile naturale și cea pentru unghiile cu gel. Trebuie să știi că unghiile false sunt mai dure, așa că necesită o pilă pe măsură, dar care este total nepotrivită pentru unghiile naturale.
  • Nu uita de buffer. Această pilă fină este esențială pentru a curăța părțile exfoliate ale unghiilor și pentru a le uniformiza. Nu uita să o folosești, deoarece, în caz contrar, manichiura ta nu va fi așa cum îți dorești.
  • Respectă toți pașii. Manichiura cu ojă semipermanentă nu va avea aspectul și nici rezistența dorită, dacă vei sari unul sau mai mulți pasi. Spre exemplu, este important să nu uiți de aplicarea bazei după curățarea și netezirea unghiilor și nici de aplicarea soluției finish la finalul manichiurii pentru a sigila oja.
  • Nu lasă soluția de îndepărtare să acționeze prea mult timp. Dizolvantul nu trebuie lăsat pe unghii o perioadă îndelungată de timp, deoarece le poate slăbi rezistența. Optează pentru un produs de calitate și ține cont întotdeauna de instrucțiunile de pe etichetă!

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri