Pe măsură ce se schimbă sezonul, fiecare dintre noi tânjește la un nou look, iar acel element diferit pe care-l dăm acestuia este întotdeauna una dintre cele mai interesante modalități de a îmbrățișa perioada de tranziție dintre anotimpuri. Potrivit experților în frumusețe, tunsorile dramatice domină în prezent printre tendințele de hairstyling.

Comunicat de presa

De la șuvițe la bob până la „părul de supermodel”, în acest sezon, totul este despre volum, mișcare și un nou start. În funcție de aspectul pentru care optezi, experții El Studio sunt de părere că stilurile de top îți vor permite fie să te etalezi cu ceea ce ai deja, fie să te simți inspirată de noile trenduri în materie de păr și să adopți un look nou.

Nu mai amâna! Acum este momentul potrivit pentru a-ți schimba stylingul și a te răsfăța cu o nouă tunsoare. Descoperite pe podiumuri, pe stradă sau pe rețelele de socializare, acestea se numără printre cele mai tari tendințe ale sezonului.

Sofisticate, originale, pline de mișcare… să aflăm împreună care sunt cele mai glamour coafuri ale momentului!

  1. Păr lung lăsat liber, lejer

Dacă îți place părul lung, acesta este sezonul dedicat ție. Lungimile supradimensionate sunt la modă, mai ales atunci când sunt asociate cu tăieturi drepte. În plus, acestea sunt ideale pentru obținerea unui păr sănătos, puternic și rezistent. Cu breton sau fără? Amândouă sunt potrivite. Linia centrală a coafurii, marea protagonistă a tendințelor actuale, este sinonimă cu ordinea și geometria. Părul liber, atât lung, cât și mai scurt este neted, precis și elegant, pieptănat pe spate cu gel și cu efect umed, cu un aspect rafinat și senzual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Iarna 2021/2022 este însă și sezonul unui styling romantic, mișcat de valuri, care exprimă naturalețe, libertate și dorința de a fi complet tu însăți.

  1. Coafuri cu părul strâns: îmbunătățesc trăsăturile feței și exprimă cea mai mare eleganță și feminitate

Chiar și coada de cal rămâne printre tendințele modei pentru păr în acest sezon. Ea se poartă strict joasă și lejeră sau prinsă în lateral. Coada joasă, perfectă atât pe părul foarte drept, cât și pentru cel ondulat, este ușor de realizat și se pretează pentru a da viață unor look-uri variate: de la cele mai casual până la cele mai rafinate și șic.

De asemenea, o poți purta în lateral: îți poți face o coadă de cal înaltă decorată cu accesorii de păr colorate, cum ar fi cleme și bentițe. Stilul anilor 90, care va influența și următoarele tendințe de păr, te va duce înapoi în timp! Nu poți renunța să-ți prinzi părul într-o coadă înaltă? Încearcă să o înfrumusețezi cu accesorii, pentru a adăuga o notă vintage și retro fermecătoare coafurii.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
  1. Împletituri pentru toate gusturile

O coafură romantică și fermecătoare: împletitura, un adevărat must have pentru vara 2021, continuă să stabilească tendința în materie de coafuri chiar și odată cu sosirea sezonului rece. Printre cele mai originale versiuni propuse de influenceri și cele de pe podiumurile de modă găsim împletitura realizată pe un păr pieptănat înainte, dar și cu un stil dezordonat. Pe podiumul de la Chanel, de exemplu, împletitura a devenit un adevărat accesoriu!

Împletiturile, în general, vor fi o necesitate pentru sezonul rece. Poartă-le în varianta dublă, de preferință pornind de la rădăcini și răspândind ușor împletitura cu mâinile, pentru a da coafurii o tentă mai lejeră.

Acestea pot fi, de asemenea, clasice, urmând ca apoi să fie împodobite cu o eșarfă elegantă, pentru un plus de efect, așa cum a sugerat și Dior în prezentările sale.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Dacă preferi styling-urile simple și lejere pentru părul lung, poți realiza una sau două împletituri laterale, lăsând lungimile libere să curgă peste umeri.

Poți opta chiar și pentru o împletitură maxi laterală, care să fie decorată cu accesorii de păr prețioase și strălucitoare, pentru o coafură ușor de reprodus, dar capabilă să te facă să arăți grozav.

  1. Bob atemporal sau bob carrè

Tunsoarea bob, îndrăgită mai ales de vedete și influenceri, nu are nicio intenție să se demodeze, astfel că este în continuare foarte populară pentru acest sezon. Mai mult decât atât, tunsoarea bob pentru părul scurt este în tendințe și oferă un aer cool. În timp ce un bob în scări le oferă doamnelor și mai multă personalitate, scoțându-le în evidență trăsăturile feței.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Bobul atemporal poate avea linii geometrice sau păr dezordonat, cu o tăietură scalată. Frumusețea acestei tunsori constă în faptul că este versatilă: poți opta cu ușurință pentru un pliu neted sau poți oferi spațiu liber părului creț sau ondulat.

  1. Bangs mania

În continuare, bretonul va fi vedeta, declinat în toate variantele posibile. De la cele mai scurte, perfecte pentru persoanele foarte tinere, dar și combinate și cu tăieturi scurte grafice, până la cele maxi care ating sprâncenele, bretonurile se pretează la diferite tipuri de styling si pot fi purtate atât clasic, drepte, cât si lateral.

De altfel, trebuie remarcat că față de acum câțiva ani, bretonul sezonului rece are o evoluție mai elegantă, este mai ușor și atinge doar înălțimea sprâncenelor.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Astfel, dacă ești în căutarea unui coafor bun care să îți ofere serviciul de care ai nevoie pentru ca părul tău să aibă un aspect total diferit, El Studio poate fi locul potrivit. In plus, tot aici poți avea parte și de tratamente profesionale dedicate nevoilor părului tău, pentru un plus de efect.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri