Hainele alese cu bun gust si intr-o buna cunoastere a propriului trup sunt menite sa ne avantajeze, punandu-ne in valoare trasaturile frumoase si armonioase si ascunzandu-ne micile imperfectiuni. Nu trebuie sa fii un specialist in moda ca sa tii cont de cateva reguli esentiale atunci cand iti alegi combinatiile vestimentare. Exista cateva mici criterii si trucuri estetice care iti vor fi de folos in alegerea unei tinute potrivite personalitatii si trupului tau.

Cunoaste-ti trupul pentru ca frumusetea acestuia sa fie recunoscuta de catre ceilalti! Putine sunt femeile care se pot lauda cu un trup perfect. Hainele insa, alese cu bun gust si intr-o buna cunoastere a propriului trup, sunt menite sa ne avantajeze, punandu-ne in valoare trasaturile frumoase si armonioase si ascunzandu-ne micile imperfectiuni. Nu trebuie sa fii un specialist in moda ca sa tii cont de cateva reguli esentiale atunci cand iti alegi combinatiile vestimentare. Exista cateva mici criterii si trucuri estetice care iti vor fi de folos in alegerea unei tinute potrivite personalitatii si trupului tau.

Un bust proeminent – Daca aveti sanii mari, nu cochetati cu tot felul de modele de sutiene, ci optati pentru un sutien cu cupe adanci, cu balene suple, sau pentru un sutien cu brasiera, ce sustine bine bustul. Alegeti haine in culori mai inchise si purtati bluze care au decolteu in forma de U. Feriti-va in schimb de bluzele in dungi orizontale sau verticale si de puloverele pe gat. Va avantajeaza bluzele usor lejere la sani si mulate pe talie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Gat scurt- Senzatia de alungire a gatului poate fi creata prin purtarea decolteurilor in V. In niciun caz, sa nu alegeti bluze pe gat sau bluze cu gulere infoiate.

Sani prea mici – Daca ai un bust mic, un sutien cu push up nu poate decat sa te avantajeze. Este recomandat ca hainele pe care le alegi sa fie in culori deschise. Iti vin bine bluzitele care se incheie aproape de baza gatului, cele cu imprimeuri, fundite, volanase sau bluzele cu dungi in dreptul sanilor. Un mic truc vestimentar in cazul sanilor mici presupune mutarea accentului asupra spatelui si asupra umerilor. Alege bluze si maiouri decoltate usor in fata si mult in spate, de exemplu cele cu bretele care se prind pe dupa gat. Daca optezi pentru o bluza decoltata, simpla, intr-o culoare uni, asigura-te ca accesoriile nu lipsesc de pe decolteul tau.

Talie inexistenta – In cazul in care nu ai o talie foarte bine conturata alege haine ce au o croiala dreapta, si nu ampla. Camasile cambrate pe talie si curelele mai late iti pun in valoare talia. Acelasi lucru il putem spune si despre fustele stramte in talie si evazate la baza sau cele in forma de clopot.

Solduri generoase -In cazul soldurilor generoase, fustele in forma conica trebuie excluse din garderoba ta. Pantalonii cu o croiala dreapta sau usor evazata sau combinatia fusta dreapta, simpla, fara aplicatii, plus o bluza mai lunga mascheaza soldurile proeminente. Sunt recomandate fustele in nuante mai inchise.

Statura scurta – Daca ai picioarele scurte, evita sa porti curele purtate pe talie, pantaloni cu buzunare aplicate, pantaloni trei sferturi sau bluze vaporoase, foarte largi. Daca esti slabuta, poti opta pentru o pereche de blugi skinny caci acestia creeaza senzatia de alungire. De asemenea, tocurile inalte, dar nu exagerate, iti pun in evidenta picioarele intr-un mod frumos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri