Femeia este ca o floare. De cand imboboceste si pana ajunge la stadiul maxim de inflorire, floarea are etapele ei de frumusete. Asemenea ei, si femeia are un farmec aparte in fiecare etapa a vietii. Trecand de la general la particular, revista Ok a intocmit un top al celor mai frumoase femei de la Hollywood care se pregatesc sa treaca pragul de 40 de ani.

Femeia este ca o floare. De cand imboboceste si pana ajunge la stadiul maxim de inflorire, floarea are etapele ei de frumusete. Asemenea ei, si femeia are un farmec aparte in fiecare etapa a vietii.
Trecand de la general la particular, revista Ok a intocmit un top al celor mai frumoase femei de la Hollywood care se pregatesc sa treaca pragul de 40 de ani.

10. Anne Heche tocmai a implinit 40 de ani, pe 15 ianuarie si abia asteapta sa devina pentru a doua oara mama. Actrita va avea un baietel cu iubitul ei James Tuper, pe care l-a intalnit pe platourile de filmare de la serialul “Baietii, un rau necesar”.

09. Kim Raver poate ca este pe ultima suta de metri a anilor ’30 – implineste 40 de ani pe 15 martie- dar se mentine foarte tanara. Starul din serialul “Lipstick Jungle” se incarca zilnic cu energie de la cei doi fii Luke, in varsta de 5 ani si Leo, 2 ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

08. Este foarte greu de crezut ca fostul manechin Rachel Hunter va implini 40 de ani pe 9 septembrie. In ultima vreme tot au circulat zvonuri ca Rachel are ceva problem cu kilogramele dar si-a revenit miraculos si speram sa vedem un pictorial cu ea la 40 de ani la fel de provocator si sexy ca cel de la 35 de ani. Fostul model a fost casatorita cu Rod Stewart si au impreuna doi copii, Renee, de 16 ani si Liam, 14 ani.

07. Starul din serialul Tv “Anatomia lui Gray”, Ellen Pompeo, inca roseste cand vorbeste despre dragoste. Actrita, care va implini 40 de ani pe 10 noembrie, este pe culmile fericirii de cand s-a casatorit, in 2007, cu prietenul ei Chris Ivery. Cei doi planuiesc sa faca copii…intr-o zi. “Trebuie sa ma pun pe treaba ca timpul trece”, a glumit Ellen.

06. Cui ii vine sa creada ca Bridget Jones “schimba prefixul”? Renee Zellweger recunoaste ca atunci cand era mica vedea varsta de 40 de ani ca ceva vechi, imbatranit dar acum, ca nu mai e mult pana pe 25 aprilie cand va implini aceasta varsta, parerea ei s-a schimbat. Actrita spune ca a pus la cale un plan de a imbatrani gratios si spera ca va ajunge sa arate ca Helen Mirren in bikini.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri