Daca nu te-ai decis ce vei purta la petrecere sau ai de ales intre mai multe rochii de Revelion si nu stii care e cea mai potrivita nu trebuie sa intri in panica. Petrecerea de Anul Nou este una speciala, asa ca in aceasta seara trebuie sa stralucesti indiferent de locul in care te afli.

Pentru obraji, aplica o pudra bronznta, daca doresti un look exotic sau una intr-o nuanta calda, de piersica. Fiind o seara speciala, poti utiliza un fard perlat, cu irizatii. Accentueaza-ti pometii putin mai mult decat de obicei, insa nu este cazul sa exagerezi.

Daca te-ai hotarat sa pui accent pe ochii, atunci alege pentru buze un ruj intr-o nuanta neutral. O varianta rapida, este sa aplici putin fond de ten pe buze si, apoi, un strop de gloss deasupra. Daca crezi ca acest machiaj nu ti se potriveste, alege atunci sa-ti pui in evidenta buzele cu un ruj intr-o culoare puternica, dramatica. Acest look este potrivit pentru femeile care au un ten deschis.

Pentru ca rezultatul sa fie cel scontat, trebuie sa folosesti cat mai putina culoare pentru celelalte zone ale fetei. Buzele au nevoie de un tratament special, pentru ca niste buze crapate din cauza vantului nu sunt compatibile cu un ruj intr-o nuanta intense. Foloseste un balsam special pentru buze crapate, iar in seara de Anul Nou aplica putina crema de fata. Dupa ce intra bine in piele, poti aplica rujul intr-o nuanta rosu ca focul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

La toate aceste lucruri adauga un zambet cuceritor si nu ai cum sa nu fii regina serii!

Sursa: Psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri