Daca hotararea ta este luata si vrei sa efectuezi o operatie estetica, trebuie sa te asiguri ca stii totul despre procedurile la care vei supusa, despre riscurile si inconvenientele acestora, despre rezultate, tehnici, despre conditiile in care se vor desfasura interventiile si despre preturile suportate. Asteptarile tale in legatura cu interventia trebuie sa fie insa raportate la realitate.

Te poti informa de pe internet, orice clinica care se respecta dispune si de un site actualizat in care sunt expuse obiectiv informatii despre echipamente, derularea procedurilor si potentialele riscuri ale acestora. In orice caz, informatiile trebuie verificate. Poti face acest lucru solicitand referinte sau luand legatura cu fosti pacienti.

In ceea ce priveste costul interventiei, nu te lasa amagit de preturile prea modeste sau de cele foarte ridicate. Fa o scurta evaluare a costului, comparand tarifele practicate in diverse clinici.

Frumusete cu bisturiu in functie de varsta?

Poate ca te gandesti ca nu exista o varsta anume la care ai putea efectua o operatie estetica. Exista insa un “prea devreme” si un “prea tarziu” pentru interventiile estetice. Pentru a asigura reusita unei proceduri estetice, in anumite cazuri, se impune o definitivare a particularitatilor fizice, o maturizare a tesuturilor pielii. De asemenea, exista riscul ca o interventie sa nu aiba succes atunci cand tesuturile sunt prea imbatranite. Iata care sunt principalele operatii estetice si varsta la care se recomanda efectuarea acestora:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Intre 18-20 si 36-40 de ani se pot efectua urmatoarele interventii: operatii de augmentare sau de reducere a sanilor, implanturi mamare, operatii de rinoplastie, otoplastie, liposuctie (pentru reducerea surplusului de grasime), injectii cu diverse substante pentru marirea volumui buzelor, interventii de augmentare sau implanturi dedicate feselor plate.

Daca ai intre 35-40 si 46-50 de ani: interventii de remodelare sau de marire a buzelor, proceduri de lipoaspiratie (tesuturi adipoase), injectii cu botox sau peeling pentru intinerirea pielii, operatii de blefaroplastie (pentru ridicarea pleoapelor cazute), epilare definitiva, implant de par, lifting sani, interventie de abdominoplastie.

Intre 45-50 si 55-60 sau mai mult: lifting facial, lifting pentru sani, operatii de remodelare corporala, protezare sani, implanturi de par, implant pentru buze, operatii de lipoaspiratie, interventii cu botox pentru reducerea ridurilor, blefaroplastie pentru cearcane si pleoape cazute.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri