Daca hotararea ta este luata si vrei sa efectuezi o operatie estetica, trebuie sa te asiguri ca stii totul despre procedurile la care vei supusa, despre riscurile si inconvenientele acestora, despre rezultate, tehnici, despre conditiile in care se vor desfasura interventiile si despre preturile suportate. Asteptarile tale in legatura cu interventia trebuie sa fie insa raportate la realitate.

In cazul in care te gandesti la o operatie estetica pentru ca ai auzit in cercul tau de prieteni de rezultatele acesteia, pentru ca te-ai informat si crezi ca este necesara pentru frumusetea si increderea ta in tine, trebuie sa te pregatesti temeinic in vederea ei. Pasii pe care trebuie sa-i urmam inainte de a efectua aceasta interventie ni-i descrie Doina Berchina in ghidul sau de chirurgie estetica: “Frumusete pe muchie de cutit”.

Gandeste-te daca esti sigura de alegerea facuta si informeaza-te temeinic

Daca hotararea ta este luata si nu ai fost influentata de nimeni, trebuie sa te asiguri ca stii totul despre procedurile la care vei supusa, despre riscurile si inconvenientele acestora, despre rezultate, tehnici, despre conditiile in care se vor desfasura si despre preturi. Asteptarile tale in legatura cu interventia trebuie sa fie raportate la realitate. Pana si cele mai banale si superficiale interventii or sa dea nastere, mai mult sau mai putin, unei senzatii de disconfort. De asemenea, nu vei obtine rezultatul la care ai visat imediat, ci in timp, in unele cazuri chiar si dupa cateva luni, cand tesuturile se vor reface in totalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Este recomandat ca inainte de operatie sa consulti doi sau chiar mai multi medici specialisti cu referinte bune si rezultate pe masura. Solicita-le cat mai informatii si insista asupra acelor detalii care nu iti sunt clare. Mai mult ca sigur ca acestia iti vor cere ca inainte de interventie sa efectuezi un set complet de investigatii.

Trebuie sa stii ca multe dintre procedurile estetice presupun anestezie, zile de spitalizare si anumite tratamente postoperatorii. Tesuturile asupra carora s-au efectuat interventii nu se refac imediat, ci in timp, in functie de particularitatile acestora. In general, perioada de timp necesara pentru refacere este de minim 10 zile.

Nu trebuie sa neglijezi recomandarile medicului care a efectuat interventia sau sa uiti ca, in cazul in care interventia este una complexa, ca pe parcursul acesteia pot aparea complicatii. Organismul poate avea reactii neprevazute, asa ca asigura-te ca medicul tau este unul competent si de incredere.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ce clinica si ce medic trebuie sa aleg?

Esti sigura ca vrei sa faci o interventie estetica si cu toate acestea nu stii unde si la ce medic. Chiar daca preturile sunt mai ridicate, incearca sa gasesti o clinica recunoscuta in acest domeniu. “Cauta o clinica de prestigiu, atestata si eventual membra a unor asociatii de profil din tara sau strainatate, una cu o activitate destul de indelungata in domeniu, care sa aiba deja arhive consistente de cazuri rezolvate fericit, cu o buna reflectare in media, cu specialisti recunoscuti, cu o buna reputatie in lumea medicala, cu dotari performante, asupra carora trebuie in mod expres sa ceri detalii”, spune Doina Berchina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri