Despre calitatile laptelui si efectele sale asupra pielii, femeile egiptene au aflat cu foarte mult timp in urma. Acestea utilizau laptele cald de magarita in toaleta zilnica, iar frumusetea delicata a pielii lor a devenit proverbiala. Haideti sa renuntam si noi, cel putin din cand in cand, la produsele cosmetice ce abunda in substante chimice si sa incercam tratmente naturiste pe baza de lapte sau derivate din lapte. Iata ce tratamente va propunem pentru frumusetea voastra:

Un efect de hidratare si tonifiere a tenului il au si mastile obtinute prin amestecul smantanei proaspete cu fructe usor acide precum capsuni sau fragi. Sunt ideale in cazul unui ten uscat. Daca doriti ca tenul sa-si recapete supletea si elasticitatea sa naturala, incercati mastile pe baza de urda. Baia cu abur de lapte este recomandata pentru revigorarea si hidratarea tenului sensibil. Atentie insa! Tenul sensibil tolereaza mai greu baile cu abur, asa ca nu abuzati de ele. O baie de abur cu lapte efectuata o data pe luna este mai mult decat suficienta in cadrul acestui tip de ten.

Datorita continutului sau de apa si grasimi, caimacul beneficiaza de proprietati hidratante similare unei crème nutritive dintre cele mai eficiente. Dupa ce obrazul a fost in prealabil demachiat si curatat, aplicati o masca de caimac in care ati adaugat suc de morcovi, ce are un continut bogat de vitamina A. Prin aceasta masca, un ten excesiv de uscat, cu tendinte de descuamare, isi va recapata frumusetea sa anterioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri