In toamna-iarna 08-09, machiajul marcheaza trecerea de la directii "de nisa" catre clasic si purtabil. Elementele retro se fac simtite mai mult ca niciodata.

Spre deosebire de tendintele vestimentare, in toamna-iarna 08-09, machiajul marcheaza trecerea de la directii “de nisa” catre clasic si purtabil. Iata care sunt principalele tendinte ale noului sezon prezentate de expertii de la P&G Beauty:

Abstractiuni in negru



Abstractiuni in negru reprezinta tendinta cea mai frapanta si puternica a sezonului. Ochii machiati intens, cu texturi fumurii, sunt frecvent intalniti la Balenciaga, Valentino, Victor&Rolf, Yohji Yamamoto si Gucci.

Stilul “smokey eyes”, cu un design abstract, realizat prin tuse de negru intens, dobandeste in acest sezon o interpretare moderna, imbogatita prin texturi lucioase si stralucitoare, pentru a scoate si mai mult in evidenta ochii. Acestia arata foarte sexy, stralucitori si intensi.

Pentru realizarea acestei tendinte se foloseste negrul gotic, aplicat de jur imprejurul ochiilor, prin tuse orizontale pe arcada, alungite catre tampla. Pentru o nota de feminitate, usor retro, se poate apela fie la accente de alb stralucitor pentru unghiul intern al ochiilor (Balengiaga), sau culori autumnale (Yohji Yamamoto). Mascara creeeaza un efect de gene false, iar sprancenele sunt imbogatite prin creionare, dar in culori naturale, deschise, pentru a nu intra in concurenta cu machiajul ochilor. De asemenea, sprancele sunt arcuite in stilul Audrey Hepburn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Tenul e impecabil, cu aspect perfect natural. Buzele pastreaza acceasi nota, prin nuante pale, ce creeaza un efect usor “ireal”. Uneori, pentru impact, se utilizeaza rujul clasic, rosu.

Tendinta intalnita in colectiile: Balenciaga, Lanvin, Yohji Yamamoto, Viktor & Rolf si Gucci.

Frumusete metalica



Acest stil aduce pe podium varianta metalizata a “smokey eyes”, prin reflexe de lumina ce inconjoara ochiul. Umbre in culori calde, autumnale, sunt amestecate cu auriu si bronz, folosite pentru colturile ochiilor, pentru a obtine un efect maxim al jocului “smokey eyes” cu luciri metalice.

Pentru crearea acestui mechiaj, aplicati auriu sau bronz din abundenta imprejurul ochiilor, pana in sprinceana. Pentru un plus de intensitate, unghiul intern si extern pot fi accentuate cu ajutorul culorilor calde. Mascara trebuie sa creeze un efect de alungire a genelor si va fi aplicata in tuse usoare, in special catre coltul extern. Sprancenele sunt colorate si arcuite usor, natural.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri