Cele mai comode exercitii fizice sunt cele facute acasa, intr-o atmosfera relaxata, in fata televizorului care ne capteaza atentia si ne determina sa uitam de dificultatea exercitiilor. Astfel timpul trece mai usor iar numarul caloriilor arse creste.

Articol via Healthy

Va propunem in articolul curent cateva exercitii usoare, ideale pentru a fi efectuate acasa, in intimitatea caminului, in tinuta lejera si urmarind serialele preferate.

3 EXERCITII IN FATA CALCULATORULUI CARE ARD 400 DE CALORII

1. Programul de incazire ce preceda exercitiile

Inainte de orice program de exercitii este recomandata incalzire. Exercitiile de incalzire au rolul de a mobiliza sangele din depozite si de a deschide vasele nutritive din muschi si articulatii, prevenind intinderile musculare, leziunile articulare si chiar febra musculara!

Pentru incalzire sunt recomandate exercitii precum:

  • alergare pe loc
  • bicicleta statica
  • exercitii la stepper

Este recomandat sa faceti aproximativ jumatate de ora incalzirea, avand grija sa nu intrerupeti deloc exercitiile. Daca obositi spre exemplu incetiniti ritmul. Cea mai grea este in acest caz incalzirea prin alergare pe loc, aceasta arde cele mai multe calorii - in acest caz cand obositi puteti "merge pe loc".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează

2. Exercitii pentru coloana si abdomen

Exercitiile pentru coloana si abdomen sunt foarte utile pentru sanatatea, coloana vertebrala jucand rol nu doar in mentinerea pozitiei corpului, ci si in sanatatea sistemului nervos. Stiati ca initial actualele exercitii pentru abdomen au fost de fapt concepute pentru coloana vertebrala?

Puteti executa urmatorul exercitiu: Va intindeti pe spate, cu bratele pe langa corp si picioarele indoite la 90 de grade, cu varfurile si calcaiele alipite. Ridicati apoi bazinul de la podea fara a misca varfurile picioarelor (puteti ridica si calcaiele), bratele si capul. Faceti 50 astfel de ridicari, lente, ramanand in pozitia de ridicare maxima a bazinului pret de 5 secunde.

3. Exercitii pentru coapse

Exercitiile pentru coapse au rolul de a scadea circumferinta posteriorului, de a subtia coapsele si totodata de a arde 300-400 de calorii.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cel mai indicat exercitiu se efectueaza astfel: Va asezati sprijinite in maini si genunchi, iar privirea inainte (la televizor ). Apoi ridicati unul din picioare spre lateral, mentinandu-l indoit de la genunchi. Reveniti apoi in apropierea piciorului de baza insa fara a-l relaxa sau sprijini, apoi reluati ridicarea. Ramaneti in pozitia maxima de ridicare 5 secunde. Faceti 30 astfel de repetari pentru fiecare picior.

Mai multe exercitii care ard 500 de calorii gasesti pe healthy.kudika.ro.

Foto homepage: Woman doing exercises by Shutterstock

Foto interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri