Profiloplastia reprezinta o interventie chirurgicala complexa ce are ca scop armonizarea fetei in ansamblu, privita din profil, uneori interventia fiind necesara si la nivelul fruntii si efectuandu-se adaosuri de os sau de silicon.

Ce riscuri presupune profiloplastia?

Nu exista operatie care sa nu implice vreun risc. Dupa interventia de profiloplastie, pot aparea anumite complicatii precum: hemoragii, reactii adverse la anestezice, hemoragii, infectii, spargerea capilalelor la nivelul pielii. O oarecare jena o poti simti atunci cand respiri sau cand zambesti, insa dupa o anumita perioada de timp lucrurile vor reveni la normal. Senzatia de nas infundat se va mentine pentru cateva saptamani de la operatie. O astfel de operatie costa intre 500 si 1500 de euro.

De asemenea, in primele zile de la interventie pot aparea unele sangerari. Dupa 10-15 zile, edemele incep sa se estompeze si sunt indepartate mesele, atele si firele. Doar dupa ce tesuturile interne s-au vindecat (procesul dureaza mai mult, de la 6 luni pana la 1 an), se poate vorbi de reusita interventiei, punandu-se totodata in discutie problema retusurilor. Pentru a evita hipertensiunea, se recomanda evitarea oricaror miscari prea bruste. Abia dupa o luna de la interventie pot fi reluate activitatile normale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri