5 Octombrie 2012 publicat în Frumusete 16 share-uri

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala.

Pasul 4: Usuca pielea si hidrateaza-o. Maseaza-ti pielea pentru cateva minute pentru a revitaliza circulatia.

Pasul 5: Incheie ritualul cu un exercitiu simplu de tonifiere, care nu ajuta ca doar muschii, ci confera si stralucire pielii. Roteste-ti gleznele intr-o directie, apoi in cealalta. Apoi indreapta piciorul de la genunchi si indoaie-l. Repeta miscarea de 10 ori pentru fiecare picior, tinand picioarele perfect intinse in fata ta si gleznele apropiate.

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

  • Cand sunt in L.A., dau tot timpul diverse sfaturi tratamentele spa facute acasa. Katty Perry foloseste cu incredere o masca pe care o poti prepara folosind cantitati egale de suc de castraveti, suc de lamaie si apa de trandafiri. Las-o sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care clateste bine. Daca adaugi un strop de ulei de lavanda, masca va avea efect si impotriva muscaturilor de tantari.

O alta recomandare pe care Nichola o face este consumul de fructe si de miere locala. In plus, consumul regulat de suc de aloe vera te ajuta sa-tu pastrezi pielea sanatoasa, stralucitoare si intareste sistemul imunitar.

Regim de ingrijire a pielii pentru iarna

Pielea poate deveni foarte uscata, sensibila si iritata in aceasta perioada, asa ca este extrem de important sa o protejezi cat de mult posibil. Urmatorul tratament este preferat in special de clientii mei carora le place sa practice sporturi de iarna in vacanta.

Pasul 1: Pentru a prepara urmatoarea masca ai nevoie de 50 ml de suc de rosii pe care sa il amesteci cu o lingura de suc de lamaie, cateva felii de varza cruda, un cartof crud ras si doua linguri de faina inmuita in apa fierbinte. Adauga acestui ameste balsam de aloe vera si cateva picaturi de ulei de trandafir, pentru extra hidratare.

Pasul 2: Aplica masca pe piele atunci cand s-a racit usor si acopera cu un prosop cald. Efectul este unul de incalzire si detoxifiere, minuat pentru calmarea picioarelor umflate si dureroase.

Pasul 3: Asteapta timp de 10/15 minute sa isi faca efectul, dupa care clateste masca. Daca ai picioarele umflate, iti recomand sa folosesti creme hidratante cu fructe de padure si gref rosu.

Pasul 4: Aplica un strat generos de gel sau spuma de ras. Foloseste un gel de ras pe baza de ulei in loc de sapun, care usuca pielea excesiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri