5 Octombrie 2012 publicat în Frumusete 16 share-uri

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala.

Pasul 3 : Aplica un strat generos de gel de ras sau spuma de ras. Foloseste un gel de ras pe baza de ulei, nu de sapun care iti poate usca pielea. Satin Care Pure& Delicate este foarte bun pentru pielea sensibila si uscata pe care o face neteda si catifelata. Foloseste un aparat de ras care a fost creat special pentru pielea sensibila, precum aparatul de ras Venus ProSkin Sensitive.

Pasul 4: Daca doresti ca picioarele tale sa para deja bronzate, foloseste zilnic o lotiune auto-bronzanta. Aplica o cantitate mica de crema bronzanta pe o manusa si aplic-o prin miscari succinte. Pentru cele mai bune rezultate, fa acest lucru la cel putin doua ore dupa ce ai folosit aparatul de ras.

Pasul 5: Daca folosesti autobronzant, ai grija sa nu aplici ulei pe piele pentru ca acest produs indeparteaza culoarea. Eu recomand sa folosesti un unt de corp pentru un luciu final perfect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

  • Cel mai bun sfat al meu pentru covorul rosu este sa iti incordezi muschii picioarelor si sa aplici o cantitate mica de bronzant pe zonele umbrite. Acest lucru va crea iluzia unei mai bune definiri a muschilor si o stare mult mai tonica. In plus, daca vrei sa ai o piele stralucitoare, mananca fructe locale si miere.

Regim de ingrijire a pielii pentru toamna

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala. Am creat urmatorul regim de ingrijire special pentru aceasta perioada dificila de tranzitie intre vara si toamna.

Pasul 1: Poti prepara cu usurinta o masca racoritoare pentru pielea picioarelor, prin zdrobirea de frunze proaspete de menta, adaugand cateva linguri de ulei de migdale si ceva din crema ta de corp preferata.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pasul 2: Odata ce ai terminat de preparat masca, aplica un strat subtire pe piele si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Uleiul de migdale hraneste, iar frunzele de menta iti vor reimprospata straturile superioare ale pielii, lasandu-ti picioarele catifelate. Acest remediu este extrem de benefic in special dupa ce ai mers la sala de sport, de aceea este atat de popular si in randul clientilor mei celebri.

Pasul 3: Indeparteaza masca cu apa calda si aplica un strat generos de gel hidratant sau spuma de ras. Foloseste unu gel de ras pe baza de uleiuri, complet opus sapunului care usuca pielea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri