5 Octombrie 2012 publicat în Frumusete 16 share-uri

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala.

Pasul 5: Dupa ras aplica pe piele o compresa calda. Acest truc este unul eficient in special pentru pielea sensibila, pentru ca ajuta atat la relaxarea pielii, cat si a muschilor.

Pasul 6: Aplica o lotiune hidratanta pe piele si maseaza cu miscari circulare. Este important sa faci asta inainte de a iesi din baie, tinand astfel firele de par crescute pe sub piele la distanta. Masajul zilnic al pielii cu o crema hidratanta ajuta de asemenea firele de par sa fie mai fine la atingere. Incepe sa masezi de jos in sus, de la glezna spre coapse. Masajul de acest gen este benefic si pentru a rezolva problema retentiei de apa.

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

  • Liv Taylor este o mare fana a urmatorului sfat care reduce nivelul de retentie a apei si iti mentine picioarele suple si tonifiate. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi picioarele tiandu-le ridicate. Trebuie sa incerci asta, crede-ma! Chiar functioneaza!

Un alt truc simplu- adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei hranitor de masline sau de migdale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri