Am descoperit zilele trecute fata intunecata a folosirii cosmeticelor din comert ("Frumusetea ucide? 13 produse de infrumusetare care ameninta sanatatea") si ne-am gandit sa oferim si alternativa naturala a produselor de infrumusetare pe care le folosim zilnic. Ele nu contin substante chimice nocive, ci doar plante si uleiuri.
DESCHIDE PREZENTAREA

Frumusetea vine din natura: 15 Retete naturale de cosmetice homemade
Am descoperit zilele trecute fata intunecata a folosirii cosmeticelor din comert (aici pune si tilul articolului)si ne-am gandit sa oferim si alternativa naturala a produselor de infrumusetare pe care le folosim zilnic. Ele nu contin substante chimice nocive, ci doar plante si uleiuri. Cu ajutorul remediilor naturiste, vom straluci de Pasti.

Retete Homemade pentru Rimel
Ingredientele rimelului:
1 lingurita de praf de carbune vegetal (se gaseste in farmacii)
1 lingurita de gel de Aloe Vera
Se mixeaza impreuna si se aplica la fel ca orice rimel. Atentie! Nu trebuie inchideti ochii pana cand nu se usuca.

Cum sa faci acasa un Creion de ochi
Pentru creionul de ochi natural ai nevoie de:
Un snur de bumbac
Ulei
Se umple un recipient cu ulei si se inmoaie in el un snur de bumbac, apoi i se da foc si se acopera cu un vas de cupru curat. Dupa ce uleiul din snur se arde, se da la o parte vasul. Veti descoperi o cenusa neagra. Se amesteca cu cateva picaturi de ulei de ricin si se foloseste pe post de creion de ochi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Demachiant homemade pentru ochi
Ca sa faci un demachiant natural acasa ai nevoie de:
1 lingura de ulei de ricin
1 lingura de ulei de masline
2 linguri de ulei de rapita
Se amesteca aceste uleiuri si se pastreaza intr-un recipient din sticla foarte bine inchis. Se foloseste la fel ca orice demachiant de ochi.

Balsam de buze – reteta homemade
Ingredientele balsamului natural de buze
Un sfert de pahar de ceara de albine
Un sfert de pahar de ulei de ricin
2 linguri de ulei de susan
Un sfert de pahar de suc de sfecla rosie
Se topeste ceara de albine, se ia de pe foc si se amesteca uleiurile si sucul de sfecla rosie (se pune in functie de cat de multa culoare vreti sa aiba produsul) si se pastreaza intr-un borcan bine inchis.

Crema hidratanta homemade cu Jojoba pentru ten normal
6 linguri de ulei de jojoba
1 lingura de vitamina E uleioasa
2 linguri de ceara de albine data pe razatoare
1 lingura de gel de Aloe Vera
2 linguri de apa de trandafiri
8-10 picaturi de ulei de santal sau orice alt ulei aromat
Se amesteca uleiul de jojoba cu vitamina E si cu ceara de albine intr-un recipient care apoi se pune pe foc in beau marie si se amesteca pana cand ceara se topeste. Se da apoi la racit. Intr-un blender se amesteca gelul de Aloe Vera cu apa de trandafiri si se adauga mixtura de mai devreme, dupa ce s-a racit. Se adauga uleiul de santal, se amesteca si se pune la pastrat intr-o sticluta inchisa la culoare. Se foloseste la fel ca orice alta crema de fata.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Crema de fata pentru ten uscat-sensibil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri