5 Aprilie 2012 publicat în Frumusete 1 share-uri

Cand vine vorba de punerea in valoare a unei tinute, bijuteriile sunt singurele care dau un plus de stralucire. Rasfoieste si tu paginile colectiei de bijuterii Brio Crystal!

De la imaginatie la creatie este doar un singur pas, trebuie doar sa ai incredere ca vei da viata unor lucruri care vor atrage privirile si admiratia celor din jur. Asta am facut noi in Atelierul Brio. Ne-am imaginat cele mai deosebite bijuterii si am folosit pentru a le da viata, doar cristale si perle Swarovski. Noi suntem mandre de munca noastra, urmeaza ca si voi, cititoarele acestor randuri, sa ne descoperiti, sa admirati creatiile noastre si de ce nu, sa ne spuneti cu ce impresie ati ramas odata ce ati rasfoit paginile colectiei www.briocrystal.ro.

Bijuteriile, cele mai bune prietene ale doamnelor si domnisoarelor

Cand vine vorba de punerea in valoare a unei tinute, bijuteriile sunt singurele care dau un plus de stralucire. Suntem pe principiul: “Rochiile Little Black Dress sunt si vor fi cele mai elegante insa bijuteriile Brio Crystal stiu cum sa le scoata din anonimat”.

Daruieste-ti un zambet, bucura-te de cele mai frumoase bijuterii si personalizeaza produsele noastre dupa bunul plac. Marea majoritate a bijuteriilor se pot comanda in diferite combinatii de culori, perle si cristale Swarovski care abia asteapta sa ocupe un loc in casetele de bijuterii.

Cerceii, colierele si bratarile Brio Crystal sunt si vor fi intotdeauna lucrate manual cu foarte multa atentie si inclinatie spre frumos. Daca esti mireasa iti uram cu sinceritate “Casa de piatra” si te invitam sa alegi accesoriile noastre.

Brio Crystal sarbatoreste florile

Speram sa va facem o surpriza placuta si anuntam aici, in exclusivitate ca toate doamnele si domnisoarele care plaseaza comenzi in perioada 5-8 Aprilie 2012 inclusiv vor primi un cadou din partea echipei Brio Crystal.

Domnii sunt invitati sa isi suprinda partenerele, sa le alinte si sa le reaminteasca dragostea pe care le-o poarta cu o mica atentie achizitionata din magazinul nostru. Bijuteriile noastre se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care iubesc frumosul si care indiferent de locatie stiu ca bijuteriile pot lumina o zi mai putin insorita.

Va asteptam sugestiile, parerile sau recomandarile pe www.briocrystal.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri