12 Aprilie 2012 publicat în Frumusete 26 share-uri

Frumusetea este un atuu pe care multe femei il au iar multe il cultiva: se folosesc de imperfectiunile lor si le transforma in trasaturi cuceritoare, sarmante si pline de personalitate. Iata cateva trucuri pentru a schimba defectul intr-o calitate si a straluci in ziua de Pasti.

6 Trucuri frumoase si simple pentru a ne ascunde imperfectiunile fetei

Frumusetea este un atuu pe care multe femei il au iar multe il cultiva: se folosesc de imperfectiunile lor si le transforma in trasaturi cuceritoare, sarmante si pline de personalitate. Iata cateva trucuri pentru a schimba defectul intr-o calitate.

Trucuri pentru o fata luminoasa si frumoasa

Pentru a avea o piele frumoasa este necesara o hidratarea si o hranire corespunzatoare. Apoi intervin trucurile din toaleta zilnica: spalarea pielii cu un gel de dus potrivit tipului de piele, hidratarea corespunzatoare, aplicarea unui fond de ten potrivit nuantei naturale si, la sfarsit, aplicarea pe zonele cu probleme (pete, acnee etc.) unei paste corectoare cu ajutorul unui betigas de urechi. Persoanele cu o frunte ingusta o pot aplica un fard luminos iar cele cu fruntea prea lata o pot ascunde cu ajutorul unui breton.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Trucuri pentru ochii mici si ochii departati sau apropiati

Jocul de lumini si umbre pot ajuta foarte mult persoanele care au ochii mici. Machiajul potrivit este cel in care se folosesc nuante deschise in interiorul ochiului si se continua intr-o nuanta inchisa la coada acestuia pentru a-i oferi lungime si senzualitate. In general se recomanda nuantele deschise, naturale, de tip bej-maro pentru a lumina ochii mici si pentru a-i scoate in evidenta. Si in cazul celor care au ochii apropiati se aplica un machiaj similar.

In cazul persoanelor care au ochii indepartati, cel mai potrivit machiaj pentru diminuarea acestei senzatii se realizeaza prin aplicarea unei culori inchise la interiorul ochilor si o culoare deschisa la exterior. Practic, acest tip de machiaj este opusul celui prezentat mai sus, potrivit celor cu ochii mici.

De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară! APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV

Trucuri pentru cearcane

Prima recomandare este somnul si a doua este o dieta echilibrata in care fructele si legumele troneaza iar sarea este folosita in cantitati limitate. Cearcanele pot fi estompate cu ajutorul unor comprese cu ulei de masline, cu masti de castraveti sau cartofi reci, cu ajutorul compreselor cu pungute de ceai verde, printr-o hidratare corespunzatoare a organismului si a pielii si, bineinteles, cu ajutorul unui anticearcan potrivit tonului de piele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri