12 Aprilie 2012 publicat în Frumusete 26 share-uri

Frumusetea este un atuu pe care multe femei il au iar multe il cultiva: se folosesc de imperfectiunile lor si le transforma in trasaturi cuceritoare, sarmante si pline de personalitate. Iata cateva trucuri pentru a schimba defectul intr-o calitate si a straluci in ziua de Pasti.
Trucuri pentru pometi frumosi

Multe persoane vor sa isi scoata in evidenta pometii frumosi iar altele vor sa si-i ascunda in cazul in care sunt putin mai bucalati. Trucuri exista pentru implinirea ambelor dorinte.

Pentru a scoata in evidenta frumusetea si linia puternica a pometilor se aplica, dupa fondul de ten, un nuantator sub forma de pudra sau de lichid pentru a accentua trasaturile proeminente ale obrajilor. Scopul este de a-i lumina. In partea superioara a pometilor se aplica apoi un blush pentru putina culoare.

Pentru a ascunde obrajii bucalati, fardul se aplica in asa fel incat centrul fetei sa fie luminos si sa distraga atentia de la obraji.

Trucuri pentru un nas mai mic

Dupa aplicarea fondului de ten pe suprafata fetei este nevoie de o trusa de pudra care va contine nuante putin mai inchise decat pielea. Vesnicul joc de lumini si umbre isi face efectul si in acest caz: se aplica pudra inchisa la culoare pe zonele pe care nu se doreste o accentuare: in cazul celor cu un nas lat, se vor pudra zonele din lateralul nasului iar daca acesta este lung, se pudreaza varful.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Trucuri pentru buze prea mici sau prea mari


Persoanele care au buzele mici si subtiri pot sa aplice un machiaj care sa faca buzele sa fie mai pline si mai mari. Este nevoie de un anticearcan sau un fond de ten care se aplica in jurul buzelor, se face conturul buzelor cu ajutorul unui creion (conturul poate depasi putin linia originala a buzelor dar nu trebuie exagerat), cu ajutorul unei pensule se aplica un ruj (de preferat o culoare deschisa pentru a scoate in evidenta buzele) si apoi se foloseste un luciu de buze sidefat si stralucitor pentru a le oferi senzatia de volum.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri