31 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 52 share-uri

Tu stii ce fel de coafura ti se potriveste? Descopera care este forma fetei tale si vezi cu ce iti sta cel mai bine.
Si bretonul ajuta foarte mult aceasta forma de fata. Alege un breton aranjat intr-o parte, ca suflat de vant.
Daca ai parul cret si fata ovala, atunci lasa-ti parul sa creasca. Cu cat el e mai scurt, cu atat va avea si mai mult volum iar fata ta va arata si mai rotunda.

Vedete cu fata rotunda: Catherine Zeta-Jones, Fergie, Kirsten Dunst, Ingrid Bergman, Kate Winslet.

Fata in forma de inima

Acestei forme i se potrivesc tunsorile pana la barbie dar si cele mai lungi care dau senzatia de volum in zona barbiei. Bobul pana la barbie este o tunsoare potrivita acestui tip de fata pentru ca ea creeaza volum acolo unde e nevoie. De asemenea, puteti opta pentru tunsori scurte, dar aveti grija la volumul creat in partea de sus.

Evita tunsorile care isi evidentiaza numai partea superioara a fetei. De asemenea, stai departe de stilurile rigide in care sa ai parul intins pe spate pentru ca iti vor scoate in evidenta fruntea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Vedete cu fata in forma de inima: Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Katie Holmes, Michelle Pfeiffer.

Fata patrata


Daca ai fata patrata, ar trebui sa te indrepti catre niste coafuri care sa iti imblanzeasca putin trasaturile fetei. Tunsorile in trepte pot fi de mare ajutor. Parul scurt sau mediu te avantajeaza. Buclele te pot ajuta foarte mult pentru ca dau impresia de rotunjime. Creeaza volum in partea de sus pentru ca astfel vei distrage atentia de la colturi si iti vein lungi fata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri