26 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 53 share-uri

Ne dorim sa avem un par mereu frumos, bogat si care sa se aranjeze frumos. Tocmai de aceea ne-am creat obiceiuri de ingrijire a parului.. insa nu toate sunt foarte sanatoase. Afla care sunt cele 7 greseli fatale pe care le facem atunci cand ne ingrijim parul.

Orice femeie isi doreste sa aiba un par frumos si bogat, care sa se aranjeze uimitor si mereu sa stea la locul lui, nu? Pentru toate aceste lucruri ne formam tot felul de obiceiuri prin care sa il ingrijim, sa il coafam, sa il spalam etc. Insa nu toate aceste obiceiuri sunt foarte sanatoase. Afla care sunt cele 7 greseli fatale pe care le facem atunci cand ne ingrijim parul.

7 Greseli mortale in ingrijirea parului

Spalarea zilnica a parului

De cand eram mici o auzeam pe mama spunandu-ne ca nu este bine sa ne spalam foaret des la par, insa nu stiam exact de ce. Daca ne spalam in fiecare zi parul, vom observa ca el se ingrasa si isi pierde din stralucire. Trebuie sa stiti ca scalpul are de suferit din cauza acestui obicei nesanatos: parul si pielea capului sunt saracite de uleiurile lor naturale si devin excesiv de uscate. Plus, atunci cand ne spalam, folosim sampon, iar acesta este plin de chimicale, nu tocmai bune pentru pielea capului nostru si nici pentru par. Pentru a pastra un echilibru, stilistii recomanda spalarea parului de 2-3 ori pe saptamana. Daca simtiti nevoia sa va stiti parul curat, il puteti uda in fiecare zi, dar nu folositi sampon, ci doar apa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Nu folosesti produse potrivite de ingrijire a parului tau

La fel ca si pielea, parul are nevoie de produse de ingrijire specifice tipului lui. Daca ai un par tern si uscat, atunci e bine sa folosesti produse care sa il hidrateze. Daca ai parul vopsit, trebuie sa folosesti produse care sa il hraneasca si sa ii pastreze culoarea cat mai mult timp. Daca ai un par lipsit de volum, foloseste un balsam pentru volum, si tot asa. De asemenea, parul are nevoie de ingrijire impotriva razelor UV pe tot parcursul anului, deci e indicat sa folosesti si un astfel de produs. Nu exagerati cu produsele de ingrijire.

Nu clatesti bine parul

Sampoanele si balsamurile de par contin o multime de substante chimice care iti pot afecta sanatatea si frumusetea parului. Recomandabil este sa iti clatesti parul pana cand nu vei mai vedea nicio bula formata de sampon. Atunci vei stii ca ai indepartat toate reziduurile ramase in urma spalarii.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri