28 Octombrie 2011 publicat în Familie 107 share-uri

O relatie sanatoasa este o relatie in care ambii parteneri sunt fericiti, se exprima liber si evolueaza emotional.

6. Fii sexy!

Cam orice relatie se deterioreaza si incepe sa nu mai functioneze asa cum ar trebui si in momentul in care lucrurile nu stau bine la capitolul relatiilor intime. Pentru o relatie mai picanta, atunci cand sunteti in dormitor, aprindeti cateva lumanari, iar tu alege-ti cu ingeniozitate lenjeria. Vei observa schimbari majore!

7. Stingeti televizorul din dormitor

E destul de greu sa devii romantic intr-o relatie atunci cand partenerul se uita la stiri sau vreo emisiune. Daca aveti televizor in dormitor, cel mai bine e sa il lasati pe un post de muzica si sa comunicati mai mult unul cu celalalt. Lucrurile vor evolua altfel. Puteti, de asemenea, sa va uitati la filme impreuna.

Exista multe moduri prin care putem sa imbunatatim o relatie, sa o facem mai frumoasa, mai pasionala, mai vie. Incercati aceste sfaturi si nu uitati ca o relatie sanatoasa inseamna bucurie si sinceritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Incepeti de azi si construiti-va o relatie demna de invidiat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri