Formulele Aptamil contin nutrientii principali precum carbohidrati, proteine, lipide, vitamine si minerale, in cantitatile ideale pentru a acoperi nevoile specifice ale copiilor aflati in crestere.

Statutul de parinte v-a deschis un intreg univers de preocupari, iar in varful listei se situeaza protectia si dezvoltarea sanatoasa a copilului dumneavoastra.

In primii ani, protectia si alimentatia devin sinonime - intrucat hrana contribuie la intarirea sistemului sau imunitar si la buna dezvoltare a organismului. Iata cum explica specialistii legatura dintre micronutrienti si dezvoltarea copiilor:

Dezvoltarea creierului si a simtului vizual

Studiile au aratat ca micutii care au fost alaptati sau care au fost hraniti cu o formula de lapte imbogatita cu acizi grasi polinesaturati cu lant lung au beneficiat de o mai buna dezvoltare a simtului vizual si a abilitatii de rezolvare a problemelor. Acizii grasi au totodata un rol in dezvoltarea cotinua a creierului copilului –stimulatand capacitatea de comunicare si de miscare.

Un alt beneficiu oferit de acizii grasi il constituie capacitatea de a mentine tensiunea arteriala la un nivel redus in perioada copilariei si prin urmare, de a reduce riscul de boli cardiovasculare si de atacuri cerebrale in perioada adulta.

Aptamil, expertul mondial in crearea de formule de lapte destinate copiilor pana la varsta de 3 ani, a creat produse inspirate de laptele matern, ce contribuie la dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.

Rolul prebioticelor

Prebioticele sunt substante nutritive speciale care hranesc bacteriile bune din sistemul digestiv. Acestea sunt, in mod normal, prezente in laptele matern si s-a dovedit ca fortifica sistemul imunitar al bebelusului. Prebioticele au un efect pozitiv asupra sistemului digestiv al bebelusului, asigurand suportul necesar pentru sistemul imunitar. Fie ca alaptati sau nu, este important sa-i asigurati copilului dumneavoastra o sursa inepuizabila de prebiotice pentru a incuraja dezvoltarea bacteriilor bune.

Spre deosebire de celelate formule de lapte, Aptamil contine IMMUNOFORTIS PROGRESS– complex de GOS/FOS (fibre prebiotice), patentat si testat clinic si care alaturi de vitaminele A, C si D ajuta la dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.


Fierul in alimentatia copiilor



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri