In primii ani din viata, grija pentru copilul dumneavoastra se indrepta catre o buna dezvoltare a sistemului sau imunitar, ce poate fi influentat de diversi factori, precum alimentatie, igiena, orarul de somn.

Laptele matern asigura copilului cel mai bun start in viata. Alaptandu-l, ii veti oferi toata dragostea de care are nevoie precum si nutrientii esentiali unei cresteri sanatoase. Unul dintre motivele pentru care laptele matern este considerat esential in cresterea copilului este continutul de substante imunologic active care il vor proteja pe nou-nascut de infectii si alte boli. Asadar, alaptarea este reteta ideala pentru a pune bazele imunitatii copilului dvs.

Odata ce ati terminat cu alaptarea, alegeti pentru copilul dvs Aptamil.

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte fiind dezvoltat sa fie cat mai aproape de laptele matern. Se diferentiaza de celelalte formule de lapte prin continutul de IMMUNOFORTIS PROGRESS, complex de GOS/FOS testat si patentat clinic si care alaturi de vitaminele A, C si D contribuie dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.

Aptamil ofera protectie la toate nivelurile si datorita ambalajului sau unic, Easy Pack, ce ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri