Pierdute in sarcini de rutina, intalniri unde trebuie sa afisam atitudini reci, masculine, asunse in haine ce ne nu ne pun mereu in valoare feminitatea, prinse intre familie si cariera, uitam adeseori ca in primul si in primul rand suntem femei.
Pierdute in sarcini de rutina, intalniri unde trebuie sa afisam atitudini reci, masculine, asunse in haine ce ne nu ne pun mereu in valoare feminitatea, prinse intre familie si cariera, uitam adeseori ca in primul si in primul rand suntem femei. Am intrebat cateva femei contemporane cand se simt ele cu adevarat femei si iata ce am aflat.
Ma simt feminina...
Cand ma strecor in cea mai sexy lenjerie... Ma simt femeie cand fug in pauza de masa sa imi aranjez parul. Ma simt femeie cand imi permit sa petrec doua ore in cada plina ochi de spuma, cand folosesc untul acela de corp cu miros puternic de vanilie (chiar daca intra atat de greu in piele), ma simt femeie cand petrec o ora incercand sa imi fac manichiura, desi rezultatul este mai intotdeauna dezastruos. Ma simt femeie de fiecare data cand fac ceva pentru mine, ceva prin care imi arat afectiunea. Si ma simt cu adevarat femeie cand nu fac toate astea pentru a fi observate de altcineva, ci le fac numai pentru mine insami.
Elena

Cand ma simt femeie?
M-am gandit mult la aceasta intrebare fiindca raspunsul, aparent banal, nu este chiar atat de la indemana. Am inceput asadar sa ma intreb in primul rand ce inseamna, in conceptia generala, o femeie, prin ce se defineste ea. E clar ca o femeie ia nastere atunci cand o copila intalneste dragostea in toate sensurile sale. E clar ca exista un barbat care transforma fetita in femeie. Si totusi, finalizarea transformarii ia nastere din interior, atunci cand simti ca esti suficient de puternica incat sa iti asumi rolul acesta.
Primul lucru la care m-am gandit este ca ma simt femeie atunci cand fac dragoste, insa adevarul este ca in acele moment sunt mai copil decat am fost oricand. Pentru ca ador sa ma las protejata, iubita, condusa. Ador sa ma abandonez in bratele celui iubit si sa ii permit sa ma dezgoleasca de ganduri si probleme. Nu sunt femeie atunci, sunt doar fericita.
Probabil ca ma simt femeie atunci cand am grija de mine, atunci cand ma las coafata, pensata sau imi fac manichiura, fiindca pe atunci cand eram copil mama nu-mi permitea sa ii folosesc cosmeticele. Insa in mod cert, intre toate procedurile de infrumusetare, ma simt brusc mai matura si mai frumoasa atunci cand folosesc ruj rosu. Pentru ca imi modifica alura inocenta in una de femeie fatala, pentru ca imi da incredere sa zambesc, sa clipesc si sa cuceresc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri