Pierdute in sarcini de rutina, intalniri unde trebuie sa afisam atitudini reci, masculine, asunse in haine ce ne nu ne pun mereu in valoare feminitatea, prinse intre familie si cariera, uitam adeseori ca in primul si in primul rand suntem femei.
Si totusi... rujul rosu nu ma face “mai femeie”. Abia intr-un final am realizat ca primul moment in care m-am simtit cu adevarat, intru totul femeie, a fost atunci cand am aflat ca voi fi mama. Ca pasiunea traita cu barbatul pe care il iubeam cu toata fiinta mea a dat nastere unei vieti care crestea inauntrul meu, incet, dar sigur. Iar eu aveam sa devin mama. Atunci a fost in mod cert momentul in care am fost pentru prima oara femeie. Si nimic nu s-ar putea compara cu acel sentiment.
Ana
Sunt femeie tot timpul
Ar fi ciudat sa spun ca nu ma simt femeie tot timpul. Dar ar fi o minciuna sa spun ca intensitatea si gradul de constientizare al acestui sentiment nu variaza de la moment la moment. Si sunt o multime de momente “intense”. Cand inot ma simt feminin, armonioasa. Cand fac dragoste ma simt seducatoare. Cand iau in brate un copil ma simt mama. Cand ma ratacesc in plimbari tacute prin padure ma simt nimfa. Cand lupt la serviciu sau in viata ma simt amazoana. Sunt femeie in fiecare moment. Sunt de fiecare data diferita.
Ema
Sunt femeie... si imi place
Am auzit de atatea ori si atatea femei spunand ca ar da orice sa se poata transforma in barbati uitand astfel de toate „corvoadele” pe care trebuie sa le indure incat aproape ca m-am intrebat si eu de ce sunt atat de impacata cu „statutul” meu. Am si eu complexe (si inca multe), am si eu frustrari, ma enerveaza cand se presupune ca nu pot face anumite lucruri pentru ca sunt „doar o femeie”, ma supara fluieraturile pe strada care se vor a fi complimente si nu-mi face deloc placere sa le explic tuturor ca sunt irascibila doar pentru ca este din nou „acea perioada a lunii”.
Cu toate astea sunt atatea ipostaze in care ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului incat merita sacrificate toate celelalte situatii mai mult sau mai putin penibile. Ce ma face asadar sa-mi reamintesc cat de frumos e sa fii femeie? Diminetile insorite in care ma trezesc in miros de cafea, parfum barbatesc si o mana calda care se joaca in parul meu in semn de „buna dimineata”, baile fierbinti cu spuma cu miros de scortisoara sau impachetarile cu ciocolata, orele pierdute la coafor si manichiura, pijamalele mele din satin negru care ma alinta la fiecare atingere, mainile intinse galant la coborarea din autobuz sau ritualul machiajului de dinaintea celor mai importante intalniri. Sunt femeie cand florile aduse misterios la birou sunt pentru mine, cand zambesc strengareste si el primeste gestul ca pe o declaratie de dragoste, cand ma cuibaresc in bratele sale si nimic din lumea asta nu-mi mai poate face rau si la fel de femeie atunci cand le arat tuturor ca „sexul slab” poate fi mai puternic decat toti ceilalti la un loc. In concluzie...sunt femeie! Si e al naibii de bine.
Raluca
Tu cand te simti femeie?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri