In cadrul concursului "Ziua Sigurantei pe Internet 2008", copii si tinerii sunt invitati sa-si exprime ideile asupra aspectelor pozitive si negative ale lumii virtuale printr-un proiect multimedia.
Fisierele pot fi:
- Imagine: jpg, gif, png;
- Text documente: txt, doc, pdf;
- Multimedia: Flash (SWF); PowerPoint (PPT);
- Audio/video: mp3, mov, avi, divx, wmv, mpeg;
Marimea fisierului nu trebuie sa depaseasca 8 MB si nu trebuie sa dureze mai mult de 2 minute in cazul materialelor video.
Limbile acceptate sunt cele oficiale ale tarilor participante la concursul “Safer Internet Day 2008”. Pentru a putea fi selectat ca si castigator european, proiectul va trebui sa aiba si o varianta in limba engleza. Lucrarea va contine si un scurt sumar de cca. 100 de cuvinte in limba engleza, franceza sau germana. De asemenea, pentru a individualiza proiectul dvs, va trebui sa creati un symbol sub forma unei imagini in format gif sau jpg, nu mai mare de 100 pixeli.
Anuntarea castigatorilor
Castigatorii nationali vor fi selectati intre 21-25 Ianuarie. Vor fi selectati 6 castigatori europeni prin vot electronic, primul si al doilea loc pentru fiecare categorie de varsta: 5-10 ani, 11-14 ani, 15-19 ani.
Castigatorii europeni vor fi desemnati pe data de 12 Februarie 2008 si vor fi anuntati pe Youth Forum, https://www.youthforum.org/en/
Premiile care se vor acorda castigatorilor europeni vor consta in echipament IT sau training in valoare de 2000 de euro pentru locul I, respectiv 1000 euro pentru locul II. Premiile nu se vor acordate in bani.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri