Te-ai cam plictisit de toate ghidurile legate de fericire, succes. Nefericirea este mai confortabila si ti se pare mai fireasca decat optimismul si euforia unor semeni. Iata ce ai de facut pentru a fi nefericita.
19. Nu, nu te duce la interviul acela, nu participa la competitie. Nu esti pregatita momentan. O sa fii pregatita, dar nu, nu acum. O sa dai gres.
20. Rastalmaceste la nesfarsit vorbele celorlalti. Intodeauna exista un inteles ascuns in defavoarea ta.
21. Uita complimentele celorlalti. Te mint si oricum te simti aiurea cand vine vorba sa raspunzi unui compliment. Reprosurile sunt singurele care conteaza. Aminteste-ti-le pe toate.
22. Indeparteaza-te de persoana iubita. Oricum nu il meriti.
23. Tu ai dreptate intotdeauna. Trebuie sa ai dreptate!
24. Problemele tale sunt intotdeauna cele mai mari. Ceilalti au probleme usor de rezolvat, dar nu vad asta.

Este incredibil de usor sa fii nefericita, sa te inchizi in tine insati, sa fii depresiva, sa refuzi sa comunici cu ceilalti. Este incredibil de usor sa iti faci singura rau si sa ii ranesti pe ceilalti. Este mai usor sa te victimizezi decat sa cauti solutii pentru problemele tale. Este si mai usor sa cauti solutii extreme, punandu-ti singura bete in roate. Este mai confortabil sa nu faci niciun efort pentru a fi fericita, pentru a ii face pe ceilalti fericiti.

Este indeajuns sa ai ganduri negative de genul celor enumerate mai sus pret de cateva zile, pentru a intra intr-o frumusete de depresie. Cu totii avem motive pentru a nu fi intotdeauna zambitori si fericiti. Si tocmai de aceea cautam compania celor care sunt mai veseli. Pentru ca ei ne amintesc ca se poate. Pe ceilalti ii lasam sa se izoleze.

Avem o singura sansa pentru a dovedi ce putem face, pentru a invata, pentru a iubi, pentru a indragi, pentru a trai.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cele mai încurajatoare citate despre succes Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri