Te-ai cam plictisit de toate ghidurile legate de fericire, succes. Nefericirea este mai confortabila si ti se pare mai fireasca decat optimismul si euforia unor semeni. Iata ce ai de facut pentru a fi nefericita.
Te-ai cam plictisit de toate ghidurile legate de fericire, succes. Nefericirea este mai confortabila si ti se pare mai fireasca decat optimismul si euforia unor semeni. Iata ce ai de facut pentru a fi nefericita.
1. Ofteaza din cand in cand.
2. Adormi plangand gandindu-te ca nimanui nu ii pasa de tine.
3. Rememoreaza la nesfarsit scene din trecut cand ceilalti ti-au facut rau. Gandeste-te cum ai fi putut sa actionezi atunci, cum te poti razbuna, dar nu pune nimic in aplicare. Refularea este suficienta.
4. Gandeste-te la toate momentele cand ai fost nedreptatita. Au fost situatii similare. Destinul tau este nedrept. Esti o victima.
5. Asculta la nesfarsit melodii triste, care iti amintesc de momente din viata ta.
6. Nu iti suna prietenii. Ar trebui sa faci un efort sa pari a fi ok.
7. Lasa problemele sa se adune. Nu le cauta rezolvare. Oricum nu poti schimba nimic.
8. Nu ii confrunta pe cei care ti-au gresit. Nu are sens sa le ceri explicatii. Oricum te-ar minti si stii si tu mai bine care le-au fost intentiile reale.
9. Gandeste-te cat de mult iti urasti jobul sau anumite activitati. Nu, nu are sens sa schimbi nimic. E atat de bine sa te gandesti doar.
10. Daca te intreaba cineva cum te simti, spune-i ca esti ok. Ar trebui sa isi dea singur seama ca ceva este in neregula, nu sa intrebe. Daca tine la tine, daca ii pasa, poate sa isi dea cu usurinta seama ce s-a intamplat.
11. Gandeste-te la nedreptatea din lume si mai ales la faptul ca tu nu ai fost privilegiata.
12. Gandeste-te la cea mai mare greseala pe care ai facut-o. Da, rememorezi momentul, sentimentele de atunci. E groaznic, ai dat-o in bara si sigur se va mai intampla.
13. E un haos peste tot. Nu incerca sa iti pui ordine in ganduri, in acte.
14. Fii perfectionista! Nu poti sa fii multumita de orice mic succes. Oricum, ai fi putut sa faci mai bine. Sau poate nu ai fi putut. Nu mai conteaza. Trebuie sa poti mai mult, altii pot.
15. Nu avea incredere in oameni. Fii suspicioasa. Asa e cel mai bine. Toti au motive si motivatii ascunse.
16. Amana iesirile acelea in oras. Nu te simti in stare. Poate vei merge saptamana viitoare.
17. Compara-te mereu cu ceilalti. Ei sunt mai buni, tu nu reusesti sa excelezi in toate domeniile.
18. Nu spune nimanui despre planurile tale secrete. Aproape sigur nu vei reusi, asa ca nu are sens sa afle ei despre esecurile tale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cele mai încurajatoare citate despre succes Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri