Iti multumesc ca mi-ai dat sansa de a evolua pe campul de lupta al vietii!

Nu sunt geloasa, imi pare doar teribil de rau ca frumusetea, puterea si tineretea sunt efemere in viata fiecarui om si este pacat sa fie irosite! Sufletul mamei este si astazi o flacara vie, care ne lumineaza calea, venim la ea ca la un strateg cu experienta multiplelor razboaie, sa-i cerem sfatul, cand nu gasim nicio solutie pentru rezolvarea problemelor vietii.

Esti eroul meu brav, mama si iti multumesc ca mi-ai dat sansa de a evolua pe campul de lupta al vietii!

Un articol de Elena Stan

Nota: Acest articol face parte din seria materialelor pe care Garbo.ro le publica in martie, pentru a pune aceasta luna sub semnul feminitatii. Elena Stan este una dintre castigatorele concursului de creatie organizat de revista Garbo in colaborare cu editura Cununi de Stele. Articolul ne-a impresionat prin felul emotionant in care transpune o relatie atat de speciala precum este cea dintre mama si fiica.Lista tuturor castigatoarelor o puteti consulta AICI. Urmariti Garbo pentru a citi si alte povestiri interesante, scrise de catre cele mai talentate cititoare ale noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri