M. Gary Neuman, consilier pe probleme de mariaj, a intervievat 200 de barbati infideli si fideli, pentru a afla care sunt motivele care ii fac pe acestia sa isi gaseasca o amanta.

• 77% dintre barbatii care insala au prieteni care au facut acelasi gest


O alta problema a inselatului este anturajul, prietenii care prin actiunile lor, legitimeaza adulterul si lasa impresia ca acest act este chiar normal. Iata ce gandeste un barbat: “Prietenul meu este un tip de treaba care s-a intamplat sa isi insele nevasta. Cred ca pana la urma, chiar si cei mai buni dintre noi facem asta”. Desigur, nu ii poti interzice sotului tau sa petreaca mai putin timp cu “prietenul problema”, dar ai putea sa ii sugerezi sa mearga impreuna cu el in medii cu mai putine tentaii, cum ar fi evenimentele sportive sau la un pranz la restaurant, mai degraba decat un bar sau un club. O alta strategie ar fi sa iti inconjori familia de alte cupluri fericite care impartasesc valorile voastre – astfel se creeaza un mediu care sprijina valorile casatoriei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

• 40% dintre barbati insala cu o colega de serviciu

“De foarte multe ori, atunci cand barbatul insala cu o persoana pe care a cunoscut-o la serviciu, aceasta este chiar cea care il complimenteaza pentru eforturile sale”, spune Neuman. “Aceasta este un alt aspect care arata de ce este atat de important ca barbatul sa se simta apreciat acasa”. Daca sotul tau pomeneste numele unei colege mai des decat o face in legatura cu un coleg de serviciu, atunci “antenele” tale ar trebui sa fie atintite si ar fi un semn ca trebuie sa stati de vorba: E potrivit ca el sa lucreze pana tarziu daca ramne la serviciu doar cu ea? Ar fi ok daca ar calatori impreuna la conferinte? Sa iasa impreuna la o cina pentru a discuta proiecte? Intreaba-l si pe el ce i s-ar parea potrivit in ceea ce priveste relatia ta de colaborare cu un coleg.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

• Doar 12 % dintre barbatii care au participat la studiul lui Neuman au invocat aspectul fizic al amantelor, ca motiv pentru inselaciune


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri