Ne-am gandit la voi, dragii nostri, de nenumarate ori, de fiecare data cand simteam tensiunea, de fiecare data cand incepeau certurile tacite, neintelegerile cele dureroase, fara cuvinte, care dor de milioane de ori mai tare decat un cuvant aruncat, oricat de urat ar fi el.

Noi ne rugam ca voi, oameni muritori si pacatosi, sa lasati orice sentiment urat la usa, sa va dati seama unde a gresit fiecare si sa va iubiti din nou- daca ati incetat vreodata sa va iubiti-ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pentru ca de fapt, ceea ce nu te omoara, te face mai puternic si nu e cazul sa cadeti in reprosuri nelimitate si in nemultumiri nesfarsite! Luati-va de mana, nu cu sfatul psihologului, ci cu inima deschisa, crestineste, cu iertarea si cu ingaduinta langa voi, iar cand veti vrea sa va certati din nou, sa va ganditi la noi si sa radeti, sa va distrati de prostiile pe care le-ati facut, sa va transformati sufletele in suflete de copii si sa lasati greutatile sa bata si pe la alte usi!

Noi va iubim pe amandoi, cu drag, cu respect, egal, nemarginit, neconditionat si am vrea sa va marturisim ca da, fara patetism sau patima, sunteti vinovati amandoi, dar sunteti parintii nostrii scumpi si va vom fi recunoscatori toata viata!

Foto: Shutterstock

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri