Viata pentru mine nu a fost un picnic - iar in acest context 'barbatul insurat' -aparut la momentul potrivit - mi-a oferit suportul psihic sa trec peste necazuri, sa ma redefinesc ca femeie, sa am niste realizari profesionale deosebite, sa mai simt a doua oara in viata pasiunea - si credeti-ma, a doua oara e mult mai puternica!

In ultima vreme, parca din ce in ce mai des, auzim in jurul nostru de prietene (la varste foarte diferite) care sunt intr-o relatie cu un barbat insurat. De ce accepta femeile asta? Acest subiect este intens discutat pentru ca ridica multe aspecte de morala, incalcarea uneia din cele 10 porunci, etc…

Remarc de asemenea ca mai mult femeile participa la aceasta discutie – pe ele le preocupa aspectul moral pentru ca sunt implicate emotional mai profund, vor atasament de durata si siguranta, sunt pastratoarele ‘cuibului’ in definitiv, nu-i asa?

Si apoi in fiecare dintre noi apare frica de a ne pierde posesiunea – daca avem deja vreun barbat al nostru prin preajma! si atunci discutam acest subiect intre noi femeile accentuand fie aspectele morale, fie dezastrele sufletesti – ca o modalitate sofisticata de a trage semnalul: ”atentie,cuplu!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pentru majoritatea barbatilor este ceva obisnuit, se practica in mod curent, nu se discuta si nu se complica prin hotarari definitive gen divort – ei au nevoia si datoria instinctuala a pastrarii specie. Morala/ monogamia este doar o complicatie nascocita de societate.

Suntem fizic si psihic diferit construiti si asta este o certitudine sau cum se spune mai frumos, ei vin de pe Marte in timp ce noi venim de pe Venus; ei au mai putine nevoi spirituale si mai multe fizice in timp ce la noi lucrurile se petrec invers.

In societatea de azi ne-am pervertit cu totii de la morala initiala. Nevoile noastre ca femei si barbati s-au schimbat si ele; nu mai avem nici timpul fizic sa ne permitem luxul trairii vietii pe indelete, mancam pe fuga si trebuie sa fim fericiti pe fuga pentru ca viata trece implacabil. Asadar sustin libertatea de a trai conform nevoilor si moralei personale – in ciuda a tot ce se vorbeste in jur – e bine sa iei la cunostinta riscurile de dezastru sufletesc de care s-a vorbit deja la care as adauga: vidul de prieteni casatoriti (te evita cand esti o femeie singura), weekend-uri, sarbatori si concedii de unul singur sau cu prieteni singuri, dar de acelasi sex!

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Inca doua observatii: nu va agatati de copilul propriu pentru a supravietui – el are propriile nevoi si propriul drum in viata, daca-l iubiti lasati-l sa si-l aleaga singur.Nu traiti cu gandul la greselile facute, treceti-le la capitolul experiente de viata, traiti cu bucurie fiecare clipa – am aflat de curand ca e un mod de a-ti mentine si sanatatea fizica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri